Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit csináljak hogy ne legyek...

Mit csináljak hogy ne legyek ilyen álmos egesznap? Nekem muszáj meg dolgoznom ameddig nem találnak valakit a helyemre

Figyelt kérdés

Én ott fontos vagyok. Nem tehetem meg hogy csak úgy nem megyek, nem akarok nekik rosszat

Én egesznap nagyon álmos vagyok reggel alig bírok kikelni az ágyból.

Kávét nem szeretem nem bírom meginni, energia italt meg ugye nem szabad..

14 hetes vagyok

2019. dec. 7. 18:35
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
88%

#9 Te milyen veszélyeztetett terhességről beszélsz?

Itt mindenki arról írt h a MUNKÁBAN mert hogy dolgoztunk, hogyan tartotta ébren magát.

Nem vagy te egy kicsit paranoiás?!

A lényeg h támadni lehessen valakit, mert fúújjjj kiíratta magát tpre?

Éld ki magad máson!

2019. dec. 7. 20:37
 12/25 anonim ***** válasza:
94%
Ugyanazt akartam írni mint a kettes.Senki sem pótolhatalan.Oldják meg.Ráadasul gondolom te meg a babád csak fontosabb vagy,mint a munkahelyed,bármi legyen is az!
2019. dec. 7. 20:59
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
9 te sem voltál még terhes ezek szerint!
2019. dec. 7. 21:01
 14/25 anonim ***** válasza:
13%

A 8as írta, h elmenne táppénzre.

És voltam terhes kêtszer. Álmos is voltam az első trimeszterben. De csináltam a dolgom, mert munkakerülő meg nem vagyok.

2019. dec. 7. 21:05
 15/25 anonim ***** válasza:
90%
Előző, én sem vagyok munkakerülő, konkrétan nem láttam embert akkora óraszámban dolgozni évekig, mint én. Csakhogy egy hibás döntésem vagy elírásom vki életébe kerülhet. Cseppet sem vicces ez félig alva... és nem mentem amúgy táppénzre, de nálunk visszább is vesznek azonnal a terhelésből ha vki várandós.
2019. dec. 7. 21:44
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Munkakerülés az, mikor 0 év ledolgozással inkább szül valaki 3-4 puját!

Ha az ember lánya meg a ledolgozott évek után úgy véli h nem bírja, és pihenne, hagy engedje meg magának! Ha már a munkakerülők helyett is fizette eddig a tb-t!

2019. dec. 7. 22:03
 17/25 anonim ***** válasza:
96%
Saját vállalkozásomban dolgozok 10 éve, napi kőkemény 18 - 20 órát, az 5. Héten közölte a dokim, hogy nincs több munka ( konkrétan elbőgtem magam) , táppénz annál inkább, egy olyan helyen ahol alkalmazott vagy hidd el nagyon is pótolható vagy és kötelesek elengedni vagy más posztba helyezni, az én munkámat senki nem tudja helyettem elvégezni, mert egyedül dolgozok ( fogtechnikus vagyok) , mégis a babám érdekében azt mondtam, hogy munka ide v oda nekem Ő fontosabb. Nem érdekelt, hogy ez valakinek nem tetszik, vagy megértik és várnak rám vagy csókolom. Elküldeni úgysem küldhetnek el téged mivel várandós vagy, állj ki magadért egy kicsit.
2019. dec. 7. 22:36
 18/25 anonim ***** válasza:
53%
Én is nehezen bírtam a 12 órás műszakokat, de a 24. hétig csináltam, ezután már a munkáltatóm nem engedte veszélyes munkakör miatt. Alig bírtam hajnalban felkelni, de menni kellett és kész. Te is kibírod.
2019. dec. 8. 00:02
 19/25 anonim ***** válasza:
81%

8-as vagyok,17 ev ledolgozott munkaviszony utan hadd engedtessek meg nekem a tappenz terhesen,csalo megnevezes nelkul, bar en vereztem is,nem csak faradtsag volt..

En is baromira almos voltam,hazaertrm 16 utan es aludtam kb egy ket orat,utana este megint. De tenyleg elmulik. Ha nagyon nem birod,muszaj lesz visszavenni. Reszmunkaido.

2019. dec. 8. 05:52
 20/25 anonim ***** válasza:
100%
Én 17 hetesen még mindig álmos vagyok minden pillanatban. Alig várom a 32. hetet amikor is kiveszem az összes szabim egészen szülésig, és csak pihenek meg babaszobát díszítek 2 hónapig. Sajna Angliában csak nagyon indokolt esetben írnak ki táppénzre, így ha nem lenne szabadságom akkor addig dolgozhatnék, míg a munkából nem tolnak be a szülőszobára. Persze elkezdhetném hamarabb a szülési szabadságot, de akkor annyival rövidebb lesz a baba megszületése után.
2019. dec. 8. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!