Kismamák, akik otthon vagytok, es többnyire rosszul vagytok, mit csináltok otthon egész nap? Mivel foglaljátok le magatokat?
Azért kérdezem főleg azokat akik rosszul vannak,mert en se sétálni, se boltokba, sehova nem merek
egyedül elindulni. Itthon viszont azt érzem, minden napom értelmetlen.
Nekem eleg hamar tappenzre kellett mennem sajnos, kb 10.héttől.Nagyon rosszul voltam, a fejemet se birtam megemelni a párnarol mert minden jott vissza..ez kb tartott a 19. hétig.
Mostmar jól vagyok, azthiszem szerencsém van hogy jon a Karacsony, diszeket készítek, diszitem a házat,sütök, főzök mindig valamit kreatívkodok, de igyis nagyon sokat unatkozok :/
24hkm
En most kezdtem a 33.hetet. 2 honapja vagyok tappenzen.
Viszont a mai napig rettento sok a dolgom. Epitkeztunk,es egy halom papirmunka maradt igy a vegere is,ugyhogy azok utan futkarozok,hogy minden meglegyen szulesig,es meg mindig vannak vissza feladatok. 😑
Kozben kormozok is itthon,bar azt inkabb hobby szinten mar. Van egy 3,5 eves lanyom,aki mellett nincs nagyon pihenes.Amig oviban van 8-12ig addig meg kell foznom,takaritani,mosni.
Ezek ki is veszik rendesen az eromet,foleg,hogy ikrekkel vagyok varandos,igy minden durvabb.
Mikor a lanyommal voltam terhes,nem volt ennyi dolgom,nagyon sokat pihentem,aludtam.
Erdemes ilyenkor konyveket olvasni,nem feltetlen terhesseggel kapcsolatban,a hazat patyolat rendben tartani,mert sztem mindig van mit csinalni.Akar minden nap boltba menni,es fozni. Elmenni setalni,valamilyen laza torna ilyesmik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!