Ki hány kg hízott terhesen? Én most 29 hetes vagyok .89 kg 73 kgmal kezdtem . 😔
Figyelt kérdés
2019. nov. 29. 12:23
11/19 anonim válasza:
75 kilóval kezdtem, 93al mentem szülni, 80al mentem haza, szoptatáskor feljött 5 kiló, most sportolok újra aktívan, 73 kg vagyok (10 hónapja szültem) és igyekszem hogy lejjeb menjen, mert hamarosan szeretnénk még egy babát és nem akarok megint kövér lenni...
12/19 anonim válasza:
Az elsővel fogytam 2kgot, a másodikkal híztam ugyanennyit. De nekem eleve komoly túlsúlyom van (+25kg).
13/19 anonim válasza:
50 kiló voltam, feljött 15 kiló. A szüléssel lement 8. Három hetes volt az apró, amikor már rám jött a farmerem. Májusban szültem, szoptattam, szeptemberben 44 kiló voltam. Nem néztem ki jól. Akadtam össze a lábaim. Életemben először és utoljára hízókúrára fogtam magam. De szép is volt...életemben annyi fagylaltot nem ettem.:)
14/19 anonim válasza:
Első terhességemnél 23 kilót, a másodiknál 15öt.
15/19 khniki válasza:
Plusz 20-szal mentem szülni. Abból 10 eltűnt egy hét alatt, a maradék már lassabban megy le. 2,5 hónapja szülten, 4 kg maradt rajtam.
16/19 anonim válasza:
84-el lettem terhes, 93-al szültem.
Most 10 hónapos a pici és 82 vagyok, egyszerűen nem tudok lefogyni, pedig semmi másra nem vágyok jelenleg.
17/19 anonim válasza:
24 hetesen +3 kg.
Nem vizesedsz?! Ha nem, akkor ez nagyon sok, messze a vége. Nővérem is 20.hétig hízott ennyit, de ő simán csak sokat evett..
18/19 anonim válasza:
27 hetes vagyok. 63 kg -ról indultam és most 72 nél tartok
19/19 anonim válasza:
Én 22 hetesen ugyanúgy 79kg vagyok, mint terhesség előtt. Csak arra figyelek, hogy változatosan egyek, de ha megkívánok valami nasit, nem vonom meg magamtól. Túlsúlyos kezdéssel amúgy is max. +7kg hízás egészséges még a terhesség alatt, remélem, nem is lesz annál több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!