10 hetes terhesen már 4 kg-ot híztam. Szerintetek ez sok? (160 centi vagyok 48 kilóval kezdtem)
Figyelt kérdés
2015. máj. 12. 19:30
1/7 anonim válasza:
Ha nem folytatódik ebben a tempóban akkor nincs baj. 48 kg elég kevéske, ahogy képzelem még rád is fért.
2/7 A kérdező kommentje:
Igen.. :) jobban is érzem így magam!
2015. máj. 12. 19:37
3/7 anonim válasza:
Attól függ miket eszel, mert ha a szénhidrát, zsír rakódik le az igen sok.
4/7 A kérdező kommentje:
Igazából mindent. Csak mértékkel mert ha sokat eszek hányingerem lesz.
Sok zöldséget.. De csak ha sót teszek rá akkor esik jól.
2015. máj. 12. 19:52
5/7 anonim válasza:
Szerintem is csak akkor baj, ha ilyen ütemben folytatódik. Nekem 9 hetesen még nincs plusz (169/53)
6/7 anonim válasza:
Én 12 hetesen plusz 10 kilónál tartottam, de én extra vékonyan estem teherbe, amikor megállapította a doki a terhességet, azzal búcsúzott, hogy egyek, egyek, egyek. Aztán ez a hízás lelassult, s végére még 12 kg jött fel összesen, de abból.volt bőven víz is. Én megkertem a dokim, hogy szóljon, ha gond van a hízással, egyrészt ő orvos, másrészt meg több terhes kismamát kísért végig a terhességen mint egy átlag ember. De ő végig azt mondta, hogy belefér a hízásom
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2015. máj. 13. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!