Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mi az amit erzek...

Szerintetek mi az amit erzek 19 hetes terhesen?

Figyelt kérdés

17. hettol erzem egyertelmuen a babam, es arra lettem figyelmes, hogy foleg estenkent miutan vacsizok kb 1 percig egyenletesen ugral a hasamban. En meg voltam gyozodve, hogy csuklik, de mindenki azt mondja, hogy korai.

16. hetesen voltam ultrahangon, akkor is csuklott, meg a doki meg is jegyezte, hogy izlik neki a magzatviz, en is lattam, hogy ugrandozik az egesz teste.

Akkor most azt erzem, vagy sem? Csakk engem is megremit, hogy ha csuklas, akkor miert ilyen surun.

2015. máj. 12. 10:34
 1/5 anonim ***** válasza:
csuklás. az enyém a vége felé naponta csuklott :)
2015. máj. 12. 10:55
 2/5 anonim ***** válasza:
én 18. héttől éreztem a csuklást... szóval szerintem is azt érzed.
2015. máj. 12. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is csatlakozom, egyszer 19 hetesen bár bizonytalan voltam de akkor is csuklásnak tűnt. Mondom ilyen ütemesen nem mozoghat...
2015. máj. 12. 11:03
 4/5 A kérdező kommentje:
Koszi lanyok! Csak annyian lehurrogtak, hogy azt meg nem erezhetem. Es ez egyaltalan normalis? Olyankor mindig meigejedek.
2015. máj. 12. 11:21
 5/5 anonim ***** válasza:

17+1 voltam amikor először éreztem mozogni.

17+5 voltam amikor először éreztem csuklani.

Simán érezheted :)

Azért csuklik mert nyel egy kortyot a magzatvízből. Ne aggódj! Barátnőm 23hetes, egyszer sem érezte még csuklani, más meg látod, hogy minden nap érzi!

Boldog babavárást!

18hkm

2015. máj. 12. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!