8 hetes terhesen tegnap este el kezdtem vérezni. Valaki volt hasonló cipőben már? Többi lent.
Sziasztok.
8 hetes terhes vagyok és tegnap este észleltem, hogy el kezdtem vérezni ami tudom, hogy nagyon nem jó jel. A mellfájdalom, hol előjön hol nem ezen kivül semmi más terhességi tünetem nincs. Olvastam sok félét, hogy volt akinek 2 napig tartott a vérzés majd utána magától el állt és a terhessége sikeres volt a későbbiekben. 2 nap múkva kaptam időpontot az orvostól mert külföldön élünk sajnos itt így működnek a dolgok.
Kérem aki járt màr hasonló cipőben írja le a tapasztalatát.
Köszönöm
Nem tudom melyik külföldön vagy, de nekem a nagyon laza nőgyógyászom azt mondta, hogy terhesség alatti vérzéssel azonnal menni kell. Mert az nem játék.
Lehet hogy a babát nem veszélyeztező dologról van szó, de ezt nem lehet tudni, meg kell vizsgálni.
És lehet olyan probléma, hogy az idő nagyon számít...
Terhesség alatt SEMMILYEN vérzés nem normális! Nem biztos, hogy bajt jelent, de akkor sem normális dolog.
Szintén nagyon laza dokim szerint ez azonnal, akár éjszaka, ügyeletben is orvos, nem kell a reggelt megvárni vele.
Itt hívtam az ügyeletet azt mondták, hogy nem tudnak fogadni be se menjek mert az orvoshoz kell először menni és majd ő fogja velük felvenni a kapcsolatot és akkor mehetek ultrahangra. Most elmentem a körzeti gp-hez mert hivtam is őket de nem hívtak vissza így bementem és csináltak terhességi tesztet ami pozítiv lett és mondták, hogy maradjak itthon pihenjek és ma fognak még hívni, hogy a mai napon vagy hétfőn hánykor mehetek ultrahangra.
Tisztában vagyok vele, hogy ez semmi jót nem jelent mert a vérzés terhesség alatt egyáltalán nem normális. Sajnos nekem február végén napra pontosan így kezdődött akkor is vérezgettem hol el állt utána megint előjött de akkor tudom, hogy a megerőltetett életmód volt hatással sajnos de most könnyitett munkán voltam semmit nem emeltem vigyáztam magamra és tessék. Szintén ugyanabban a hajóban evezek. Arra is gondoltunk a párommal, hogy lehet hogy valami más probléma áll a háttérben lehet hogy sárgatest hormon probléma vagy progeszteronszint nem a megfelelő. De sajnos ez mind csak találgatás de ha esetleg ez a baba se marad velünk ne adj Isten, akkor otthon Magyarországon egy teljes körű kivizsgálást fogunk kérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!