Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelent, ha elmúltak a...

Bajt jelent, ha elmúltak a tüneteim?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok és tegnap óta, nincs hányingerem, nem fáj a mellem és csak néha fáj az alhasam. Most hívtam a nőgyógyászt, hogy mi ez és azt mondta, hogy holnap menjek be és megnézi, hogy dobog-e a kis szíve. Az év elején már volt egy vetlésésem 10-11 hetesen veszítettem el, és most is borzasztóan félek. Tudom holnap majd kiderül, de alig bírom már kivárni... nagyon aggódom. Kérlek írjatok, hogy Nektek is volt ilyen? Ugye holnap hallani, látni fogom a kicsikém szív verését?
2008. nov. 18. 09:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

sajnáloma történteket. Nekem 10 hetesen halt el 2 év próbálkozás után, utána 2,5 hónapra újra terhes lettem.

17 hetes

2008. nov. 20. 14:35
 12/12 anonim ***** válasza:

Szia! Én az első válaszoló vagyok. Nagyon- nagyon sajnálom ami veled történt! Borzasztóan érezheted magad.Tudom,hogy ez most nehéz, de nekünk az első ilyen eset után, rögtön az első nap (amikor már lehetett)összejött a bébi. Ez kb.2hónap volt! Tudom,hogy nem árt többet várni, de a szervezeted úgyis tudja, hogy felkészültél-e. Próbáld meg elfoglalni magad, menj el konditerembe stb. Én ezt csináltam, mondván,hogy a következő terhességemig edzek, hogy bomba jól érezzem magam és ne legyen rajtam túlsúly stb. Ez segített.

Ne próbálj ne gondolni Rá, gyászold meg, mert akármilyen picuri volt, elvesztetted, és ezt fel kell dologzni, úgy hogy szembenézel vele. Tudom,hogy nagyon nehéz, de biztos erős vagy!ÉSzre sem fogod venni és hipp-hopp eltelik ez a kis várakozási idő.

Minden jót Kívánok Nektek!

Üdv.

2008. nov. 21. 08:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!