Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bajt jelent, ha elmúltak a...

Bajt jelent, ha elmúltak a tüneteim?

Figyelt kérdés
10 hetes vagyok és tegnap óta, nincs hányingerem, nem fáj a mellem és csak néha fáj az alhasam. Most hívtam a nőgyógyászt, hogy mi ez és azt mondta, hogy holnap menjek be és megnézi, hogy dobog-e a kis szíve. Az év elején már volt egy vetlésésem 10-11 hetesen veszítettem el, és most is borzasztóan félek. Tudom holnap majd kiderül, de alig bírom már kivárni... nagyon aggódom. Kérlek írjatok, hogy Nektek is volt ilyen? Ugye holnap hallani, látni fogom a kicsikém szív verését?
2008. nov. 18. 09:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Próbálj megnyugodni! tudom,hogy ez nehéz ilyenkor...Nekem is volt egy vetélésem az év elején és akkor elmúltak a tüneteim. A második terhességemnél(tehát most:-)folyamatosan hánytam és ha véletlenül egy nap jól voltam akkor halálra izgultam magam, hogy biztos elhalt ő is. Szóval folyamatosan azon izgultam,hogy fáj-e a mellem,háyningerem van-e stb. Mindig akkor nyugodtam meg, ha volt. Szerintem minden rendben, csak ma jobb napod van:-))) Menj el az orvoshoz persze mert annál jobban nem nyugtat meg semmi!!!

Nagyon szorítok neked !!!

29.hetes kismama

2008. nov. 18. 09:39
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Igen volt, és pont ezen az oldalon találtam megnyugtatást. A tünetek nem egyforma intenzitással jelentkeznek, egyik nap enyhébb, másik nap erősebb. Nem kell megijedni! A hányinger is visszajöhet, de az sem baj, ha eltűnik :) Én is teljesen kétségbe estem emiatt. De felesleges volt a pánik. Drukkolok, hogy minden Ok. legyen. Írd meg mit volt a dokinál.
2008. nov. 18. 09:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pont ilyen volt hányingerem volt időnként hánytam aztán elmúlt. Utána pár nap múlva már úgy jött vissza hogy minden nap hánytam 2 hétig. Nyugi.
2008. nov. 18. 10:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Nekem is az időtájt múlt el, a hányinger, mellfeszülés, és vissza sem jött mostanáig. Ne aggódj, próbálj csak a jóra gondolni, és majd írd meg, mi volt! Minden jót! 38 hetes kismama.
2008. nov. 18. 10:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Az első választ akár én is írhattam volna. Azt hiszem, ilyen 'előzményekkel' mindenki így érez, mint Te. Ha csak 1 napja nincsenek tüneteid, még nem jelent feltétlen bajt! Nekem az első 11 hétben kb. 3-4 naponta váltotta egymást a hányingeres, rosszul levős időszak a tünetmentessel! Az jó, hogy a dokid holnpa már meg tud nyugtatni. Lehet, hogy addig már újra hányingered lesz. Ez ilyen... Nagyon drukkolunk Nektek!!!!

27 hetes kismama

2008. nov. 18. 10:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
nekem is januárban halt el a babám 10hetesen vele még 2hétig megvoltak a tünetek,hányinger,álmoság,fáradtság stb...,a mostanival meg pont a 10hét után szinte elmultak a tünetek holnap leszünk 28hetesek
2008. nov. 18. 10:31
 7/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat:-) Egész éjszaka ultrahangon voltam, reggel meg hánytam is. Már nem tudom, hogy az izgalomtól, vagy a baba jelzi, hogy "itt vagyok anya nincs semmi baj":-)

Írok délután ha túlvagyok az uh-n!

Köszönöm!

2008. nov. 19. 07:53
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Mi volt az uh-on? Minden rendben?
2008. nov. 20. 09:06
 9/12 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Nagyon köszönöm az érdeklődést. Tegnap nagyon boldog voltam, olyan reménykedve mentem az uh-ra, hogy látom a kisbabánkat.

Le sem tudom írni azt a szörnyű kálváriát amin tegnap átmentem. A lényeg, hogy négy orvos négy különböző uh-n nézett meg (két hasi és kés hüvely) és egyikük sem talált szívhangot:-(((( Nem tudom leírni azt a fájdalmat, amit most érzünk. Nem akarom elhinni, hogy most sincs szívhang:-((( Ma nem mentem dolgozni, holnap kell a kórházba mennem. Semmi tüntetem nincs az enyhe alhasi fájdalmon kivül.

Annyira szerettük volna ezt a kisbabát.

Itt mindig olyan bíztató, nyugtató szavakat kaptam. Sajnálom, hogy én ilyen rossz történésekről kell hogy írjak.

A kismamáknak nagyon sok boldogságot és egészséget, vigyázzatok magatokra, mert egy kincs ami Veletek most történik, remélem mi is nem sokára újra átélhetjük.

2008. nov. 20. 10:49
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sajnálom, hogy így alakult :-((

Együtt érzek Veled!!!

Gyászold meg az elvesztett babát, aztán már csak előre nézz!

Őszintén kívánom, hogy néhány hónap múlva újra beköltözzön valaki a pocakodba, akivel aztán nagyon boldogok lesztek!

Üdv. 5. voltam

2008. nov. 20. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!