Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 13+2 hetesen - úgy tűnik -...

Ha 13+2 hetesen - úgy tűnik - elmúltak a tüneteim, az nem baj, ugye?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 11:34
 1/5 anonim ***** válasza:
nem baj, természetes hogy enyhülnek, vagy akár el is múlnak ekkorra.
2010. nov. 11. 11:39
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem, ilyenkor már az a normális, ha múlik. Én ma vagyok 14 hetes, és már hetek óta csak a melleim fájnak reggelre, aztán az is elmúlik.
2010. nov. 11. 12:32
 3/5 anonim ***** válasza:

A második trimeszterben vagy, ilyenkor már enyhülnek a tünetek, vagy meg is szűnnek.

Én már a 20. hetet kezdtem, de vissza-visszatér az émelygés, hányinger. Úgyhogy az, hogy most nincsenek kellemetlen tüneteid, nem jelenti azt, hogy nem is lesznek. (Na, ezzel jól felvidítottalak... :))

Élvezd ki ezt az időszakot, még nem nagy a pocakod, hogy "teher" legyen, de már rosszul sem vagy, ezek a legjobb hetek. :)

2010. nov. 11. 12:53
 4/5 anonim ***** válasza:
Dehogy!Örülj neki!!Nekem 10 hetesen szűntek meg, és eszembe se jutott, hogy valami gond van. Egyszerűen csak élveztem, hogy nincs hányingerem, hogy nincs fémes íz a számban stb. Ilyenkorra már kialakult a méhlepény, ami a petefészek helyett termeli a terhesség fenntartó hormonokat, és lecsökken a hcg szint is.Mert az első 3 hónapban a petefészek által termelt progeszteron és a hcg hormon együttesen felelősek a rosszullétért.Ezért szűnnek meg a tünetek, mert már működik a placenta.Örülj neki!!
2010. nov. 11. 15:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Én 7+5 hetes vagyok, nincsenek egyáltalán tüneteim...pánikoltam is rajta egészen tegnapig, amikor is UH-n voltam, és ott minden rendben volt:D Dobogó pici szívecske, crl: 11,5 mm:D Szóval szerintem nem probléma...:D
2010. nov. 12. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!