Hízásra nem túl hajlamos kismamák, hányadik héten kezdtetek hizni es milyen tempóban?
Figyelt kérdés
14 hetes vagyok, 10 deka se jött fel eddig :D2019. nov. 26. 20:54
11/11 anonim 

válasza:

Én terhesség nélkül bármit csinaltattam nem híztam és nagyon vékony voltam. Amint terhes lettem elkezdett lerakódni, tudta a testem hogy kell a tartalék pedig sokat hánytam és nem ettem többet. 18 kiló plusznál tartok és a napokban szülök,nem aggódom, hogy gyorsan lemegy. Orvossal végig konzultáltam ezügyben, nem látta ő sem problémának. Minden test más,a lényeg hogy ne fogyókúrázzon az ember és igyekezzen azért egészségesen étkezni, mozogni, nekem így jött fel ennyi. Ha neked meg nem jön fel semmi az sem baj. Mondjuk nekem már 14 hetesen kis terhes pocakom, másnak 20 hetesen sem látszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!