Hogyan es mikor kezdtetek el a babaitokat poharbol itatni, hasznaltatok esetleg csörös itatot? Milyen tempoban haladtatok? A Fiam szo szerint lefetyel?
Mindket gyerkocnel a hozzataplalaskor. Eloszor kis kavespoharral. A lanyomnak az nem tetszett, valtottam Avent csorosre. Abbol megtanult szepen, viszonylag hamar. A fiamnal a kavespohar konnyen ment, a csorossel volt kuzdelem. Nalunk a fiam a poharat akarta harapdalni.
Hogy lefetyel? Mint egy kutyus? Helyes lehet. :-D
10 hónapos a babám, mostanában kezdtük a pohárból ivást, ő is lefetyel. :)
Vettem neki csőröst, azt meg csak rágja. :(
Szóval nagyon lassan haladunk.
Milyen aranyos: "lefetyel" :)))
Az én 11 hónaposom is detto!
Szóval nálunk az a helyzet, hogy van 5 féle itatós poharunk! De egyik sem a lányom kedvence! Anno kaptam itt olyan tanácsot, hogy: szívószálas. No azt is csak rágja. Így haladunk a pohár felé, ami néha átöltöztetéssel jár:)
A védőnőnk is csak azt javasolta: nincs elkésve, kitartás!
8 hónapos kora körül vettem neki puha szilikon csőröset. Hamar megtanulta, hogyan kell használni, csak a kemény csőrössel vannak gondjai.
Olyan 10 hónapos lehetett, mikor elkezdte érdekelni a pohár. Itt olvastam, hogy volt, aki a fürdőkádban tanította pohárból inni a gyereket, hogy ne legyen minden tiszta víz, hát én is erősen gondolkodtam rajta, mikor az 5. pólót váltottuk aznap. :-)
Ő is "lefetyelt", gurgulázott, kezdetben meg "becsapta", mint egy kupica pálinkát. :-)
Most 15 hónapos és kb. 2-3 hete valahogy tud inni, egyik napról a másikra. Vettem neki kis műanyag poharat, kapott a déditől pici bögrét. Üveg poháron még kocogtatja a fogát, nem szívesen adok neki belőle inni, de anyósommal ivott már abból is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!