Egy hónappal nagyobb a baba? Nem sok az egy kicsit?
Ismerősöm 7-8 hónapos és most hallottam h az orvos szerint egy hónappal nagyobb a baba, mint egyébként kellene. Az elején kisebb volt, szóval nem lehet h korábban fogant és idáig nem is volt erről szó. Az anyuka felszedett pár kilót, lehet ez is közrejátszik. Talán magas vércukorszint? Az én babámat 1-2 nappal idősebbnek látták az UH-n, ami normálisnak mondható, mert a fogantatás nem esik egybe az utolsó menstruáció időpontjával.....de egy egész hónap?
Mi lehet az oka h nagyobb?
Szia elso vagyok.
Baratnomnek 5 gyereke van.Ebbol 4,4 kg feletti sullyal szuletett.Nincs semmilyen betegsege.
köszi a válaszokat, nem látok rémeket, csakhát mindenhol azt lehet hallani, h oda kell figyelni, h mit eszünk, meg ilyenek......nem kifejezetten nagy darab a család a pasi pl csak 170 körül van, a csaj is.....kicsit elszaladt vele a ló evés terén, tolja magába a sütiket, ezért gondoltam a cukorra, mert azt hallottam, h az "felfújja" a gyereket, ill. már a védőnő is mondta az anyukának, h álljon le egy kicsit....
A császár veszélye sem elhanyagolható, de majd meglátjuk mi lesz velük, végülis azért van az orvos, h tudja!
Köszönöm a válaszokat, nekem a 4-5 kg soknak tűnik, de egyre több ilyet hallani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!