31-33 hetes kismamák! Eddig mennyit híztatok? (Tudom, sokat volt ez a kérdés, csak kíváncsi vagyok a mostaniakra)
Szia,30 hetes vagyok,eddíg 7 kilót szedtem fel,amire megdícsért a doki és a védőnő is,hogy végre nem egy dagi kismama is jár gondozásra:)
Nekem sem tűnik soknak ez a hízás,mert jól érzem magam,nem vizesedek,semmi fulladás.
Én kávézom,és rengeteg tejet iszok.Energia italt nem merek inni,mert túlpörög a babó is tőle nem?
A kávémat megiszom mert csak így tudok nagy wc-zni.
Imádom a sajtokat,vajat,tulajdonképp ugyan úgy eszem,mint terhesség elött.Még az erős pistát is belekeverem a levesembe:) Nálam semmilyen kaja nem okoz panaszt.
Én is 32 hetes vagyok, 9 kg plussznál járok, de ikreket várok, úgyhogy én meg vagyok elégedve magammal. Lányommal végéig 10 kg-ot híztam, le is ment két hét alatt akkor is + még 2.
Sokat eszek, meg mindent, és bármikor, igazából kihasználom hogy terhesség alatt nem vagyok annyira hízékony. Meg szoptatás alatt sem. Bezzeg amúgy!!!
Én 8 kilót híztam, de mindenki azt mondja hogy rámfért...:) /mondjuk 49kiloval kezdtem/
Én sem vizesedek, bár néha légszomj gyötör, s majdnem minden nap küszködöm a savammal:S
A reggeli kávéról én sem mondtam le csak sok tejjel iszom:)
Kitartást!
34 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!