Megtartsam? Ti mit tennétek a helyzetemben? Nagyon szépen megköszönném a mihamarabbi válaszokat?!
34 éves leszek októberben
Elválltam az 1. férjemtől akiől van 1 gyönyörű 12 éves kislányom a "probléma" viszont az hogy nekem van egy új férjem akit a kislányom utál megölné egy kanál vízben csak engem néz.. És most derült ki hogy 5 hetes terhes vagyok amikor közöltem a kislányommal a hírt szószerint kiakadt a férjem még nemtudja mivel Németországban dolgozik 1 hónap múlva jön haza Szóval még van időm gondolkodni hiszen nemszeretnék a kislányomnak fájdalmat okozni aztmondta akkor az apukájához költözik ha megtartom a babát És nem szeretnék rossz viszonyba lenni az élő szeretett kislányommal a még ismeretlen magzatom miatt ez most olyan gonoszul hangzik de így érzem... Mit csinálnátok a helyemben? Elvetessem a babát vagy megtartsam? A babának semmi akadálya nem lenne csak a lányom hisz anyagi és családi háttér is megvan hozzá..
És a lányom olyanokat vág a fejemhez hogy az nem lesz a testvérje.. és stb. szegény a vállást még így 5 év után sem tudta feldolgozni.. Nagyon tanácstalan vagyok mit tegyek? ti mit tennétek?
Sajnos komplikációk léptek fel a terhesség alatt és elvetéltem :(
A párommal szakítottunk (amit nem bánok) mert a kislányom elmesélte mivel tömte a fejét mikor dolgoztam,viszont a lányom apukájával megpróbáltuk és eddig sikeres 4hetes terhes vagyok :) hála istennek sikerült bár a másik picit semmi nem kárpótolja :( de enyhíti a fájdalmam és kicsit végre boldog szép családunk lehet a lányommal és azzal akit mindig is szerettem és bűvül a család :D
Ez most komoly!?
Mert ha igen,gyorsan zajlanak nálatok az események...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!