Megtartsam? Ti mit tennétek a helyzetemben? Nagyon szépen megköszönném a mihamarabbi válaszokat?!
34 éves leszek októberben
Elválltam az 1. férjemtől akiől van 1 gyönyörű 12 éves kislányom a "probléma" viszont az hogy nekem van egy új férjem akit a kislányom utál megölné egy kanál vízben csak engem néz.. És most derült ki hogy 5 hetes terhes vagyok amikor közöltem a kislányommal a hírt szószerint kiakadt a férjem még nemtudja mivel Németországban dolgozik 1 hónap múlva jön haza Szóval még van időm gondolkodni hiszen nemszeretnék a kislányomnak fájdalmat okozni aztmondta akkor az apukájához költözik ha megtartom a babát És nem szeretnék rossz viszonyba lenni az élő szeretett kislányommal a még ismeretlen magzatom miatt ez most olyan gonoszul hangzik de így érzem... Mit csinálnátok a helyemben? Elvetessem a babát vagy megtartsam? A babának semmi akadálya nem lenne csak a lányom hisz anyagi és családi háttér is megvan hozzá..
És a lányom olyanokat vág a fejemhez hogy az nem lesz a testvérje.. és stb. szegény a vállást még így 5 év után sem tudta feldolgozni.. Nagyon tanácstalan vagyok mit tegyek? ti mit tennétek?
Köszönöm a kislányommal el fogok beszélgetni mert egy ideje csak írányítani akar és mondom a mostani párom egy szóval nem bántaná sajátja ként szereti :D És ezért is választottam őt mert nemtudnám elviselni ha szenved.. És az apukájával nagyon jó viszonyban vagyok szóval hogy ha költözni akar hát menjen nem lakik messze az apja :)
Köszönöm a jó kívánságokat :)
Mindenki véleményét szeretettel várom :)
Majd írok a sorsom felől :)
Hát igen...inkább itt az a baj, hogy a kislányod érzelmileg zsarol és manipulál.Valószínűleg annyira próbáltad őt kárpótolni a veszteség miatt, hogy mostmár nem érzi a határokat.
Milyen a viszonyod az apukájával?Ha esetleg jó, akkor inkább neki kéne finoman elbeszélgetnie vele arról, hogy ő megérti az új baba érkezését és ez számára elfogadható dolog, az élet zajlik és ő már továbblépett, de mindketten szeretitek őt és egy testvér csodálatos dolog...
Gratu a pocilakóhoz:-)
Remélem nem tünik gonosznak az írásom,de ha menni akar a lányod,az apjához vágyik akkor lehet ngedni kellene probából és lehet ő is hamarabb helyre tenné magában a dolgokat.Persze csak ez egy vélemény:-)
Az a véleményem, hogy lehet, hogy 8 hónapig hisztizni fog a kislányod, de én valószínűnek tartom, hogy amint meglátja a testvérét, másképp fog tekinteni rá. Egy kisbaba mindig csoda. :)
Én megtartanám, az okokat már leírták mások.
A kislány meg mehet apukához. Az elvált szülők gyerekei mindig azt hiszik, hogy a másik szülőnél jobb, mert amikor ott töltenek egy-két napot/hetet, másképp történnek a dolgok, körülrajongják őket (persze a szülő próbál minden szeretet, gondoskodást belezsúfolni abba a pár napba). Ha eltöltene ott pár hónapot, rájönne, hogy apánál se más, ott sem "rózsaszín" az élet.
Én hagynám, egy idő után visszakullogna. ;)
És mindenképpen elbeszélgetnék vele, egy 12 éves tényleg nem irányíthat egy (ill. két-ha az apjáét is) családot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!