Mikor mondtátok el szülőknek, barátoknak stb hogy bővül a család?
Figyelt kérdés
Kinek mikor? Megvártátok,hogy túllegyetek a a kritikus 3hónapon?2019. nov. 16. 15:30
1/7 anonim válasza:
12.heti genetikai ultrahang után. Lombik ikrek.
2/7 anonim válasza:
Anyukámnak és a pompás radarokkal rendelkező húgomnak rögtön, ők arról is tudtak mikor nem maradt meg a terhesség. Mindenki más 12. hét után.
3/7 anonim válasza:
Már a 7. héten elmondtuk. Anyukáméknál első unoka és nehezen jött össze, nem tudtuk magunkba tartani. A munkahelyen is ekkor derült ki, mert betegállományba vettek veszélyeztetett terhesség miatt. Amúgy meg akartuk várni a 12. hetet, de így jött ki. Nem bántuk meg. :)
5/7 anonim válasza:
12. heti uh után mondtuk el mindenkinek. Előtte csak a főnököm és a legjobb barát házaspár tudta, más nem.
6/7 khniki válasza:
Szülőknek a pozitív teszt után, többieknek a 12. heten.
7/7 anonim válasza:
A 6.héten teszteltem akkor még csak mi titkunk volt a férjemmel. 7.héten mentem orvoshoz, és mivel ő is alátámasztotta hogy jön a baba így a szűk családnak azonnal elmondtuk. Aznap volt a férjem születésnapja, így szebb ajándékot nem is adhattam neki! 🥰 A barátok, ismerősök 10-12 hêten szembesültek. De valaki még most sem tudja,pedig már 21 hetesek vagyunk! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!