Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Leendő anyukák, hogyan közölté...

Leendő anyukák, hogyan közöltétek a párotokkal, férjeitekkel hogy bövül a család? Mi volt a reakció?

Figyelt kérdés
2014. nov. 20. 15:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Férjem szokott reggel kimenni először a fürdőbe.

Én kb. hajnal 5-kor kimentem megcsinálni a tesztet még mielőtt felébred volna a párom. A teszt pozitív lett, úgyhogy a szemceruzámmal felírtam a tükörre, hogy a gólya hozza a babát, meg rajzoltam egy babát is oda. :)

Mikor kiment 6 körül a fürdőbe az álmos fejével, szerintem először csak nézett egy nagyot, mire felfogta, aztán hangos nevetés hallatszott a fürdőből. :)

Utána meg szanaszéjjel puszilgatott. :)

2014. nov. 20. 15:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Nekem ez furi h elmondani...

Az én párom eleve tudta mindig mikor kéne megjönnie, sőt az elsőnél ő mondta h nem késik így együtt csináltuk a tesztet, persze mikor lepisiltem nem volt ott de utána ketten mértük az időt. Másodiknál meg ugyanúgy késett már két hetet akkor is együtt csináltuk a tesztet. Így elmondani nem kellett, nekem/nekünk így természetes.

2014. nov. 20. 15:17
 3/7 anonim ***** válasza:

Én odaviottem neki a tesztet, hogy nééézze és hogy szerinte is ott van-e a második csík a teszten ugye, de azt mondta nincs. Én meg mondtam, hogy ez tuti két csíkos, hát nem látja? Azt mondta nem.

Ott hagytam a konyhapulton és időnként megnéztem. Tuti kétcsíkos volt. Aztán órákkal később arra járt és kiabálni kezdett, hogy anyuuu ez kétcsíkos!

2014. nov. 20. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Nálunk is tudta mindig mikor tesztelek. Aznap ő már a munkahelyére tartott, úgyhogy felhívtam, hogy pozitív a teszt. Ennyi.
2014. nov. 20. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél megcsináltam a tesztet, ő addig kávét főzött, egyből rohantam ki ujjongva a fürdőszobából, teszttel a kezemben. Tudta, hogy tesztelek, abban a hónapban kezdtünk próbálkozni csak, izgultunk mindketten, aznap volt esedékes a mensi, de nem bírtam kivárni, hogy lesz-e vagy nem. Sajnos nem maradt meg a baba végül, a 10. héten műteni kellett, mert elhalt a terhesség.

Most újra terhes vagyok. Ezúttal még volt 4 napom a nemvártig, de úgy szurkált meg feszült a hasam napok óta, meg a mellem is telt volt, hogy éreztem, hogy van valami. Éreztem egy nyilallást a hasamban, akkor meggyőztem magam, hogy teszteljek, bár tudtam, hogy korai. Halványan kétcsíkos lett. A férjem kb fél órával később ért haza, mondtam neki, hogy van ott neki valami a polcon. Először nem látta, de odament vele az ablakhoz, ott már ő is kiszúrta a két csíkot :)

Én nem titkoltam direkt a dolgot, most csak azért nem tudott előre a tesztelésről, mert hirtelen ötlet volt, hogy megcsinálom.

2014. nov. 20. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy vasárnap délután színházba mentünk, útközben vettünk egy tesztet, mert már egy ideje késett. Az előadás után otthon megcsináltam, a férjem addig a konyhában toporgott, aztán együtt drukkoltunk a csíknak. Halvány volt, de azért anyut meg a nagynénémet fölhívtuk, de úgy döntöttünk, másnap reggel csinálok még egyet. Igaziból fölfogni sem tudtuk, és ez még egész sokáig így is maradt.
2014. nov. 20. 17:42
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én férjem éjszakás volt. Kicsit korábban keltem az izgalom miatt is, meg ,hogy kész legyek, mire hazaér. Mikor megjött, odarángattam a kanapéra, hogy üljön le. Szegény már itt furán nézett. Mivel sajna cigizik, és megígérte, ha gömbölyödöm, leszokik, annyit mondtam csak neki, hogy azt hiszem van egy rossz hírem, le kell szoknia a cigiről. Hát az átdolgozott éjszaka után nézett maga elé 1-2 percig, mire leesett a szitu, de azátn örült :D Nem is sikerült elaludnia még egy darabig :)
2014. nov. 21. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!