Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek? Folyamatosan éhes...

Mit tegyek? Folyamatosan éhes vagyok.

Figyelt kérdés
32 hetes vagyok és eddig sikerült 17 kilót felszednem, az orvosom rám is szólt, hogy most már azért fogjam vissza magam. Próbálkoztam zöldségekkel, szénhidrát szegény ételekkel, de olyan, mint valami rossz fogyókúra és folyamatosan éhes vagyok. Tudom, nem jó a babának sem, ha sokat hízok, de az sem, ha folyton korog a gyomrom.
2010. júl. 17. 23:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyel, foleg ha kivanos is vagy, csak figyelj a mennyisegre, pl csak fele adagot szedj. Ne ragozz, mert noveli az ehsegerzetet. Tarts magadnal kekszet, soha ne hagyd, hogy korogjon a gyomrod, mert eleg savat termelsz igy is. Egyel sok gyumolcsot, joghurtot, pepes eteleket, ami konnyen emesztheto.

A szervezeted tudja, hogy mire van szukseged most, es ha az az eves, akkor egyel :)

Boldog babavarast

31hkm

2010. júl. 18. 00:10
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is így vagyok! Folyamatosan csak ennék. Ráadásul leginkább az édességekért vagyok oda. Eddig 10 kilót szedtem fel,(előtte is volt pár kiló feleslegem) de nem szólt rám senki. Mondjuk nem is nagyon érdekelne, nem neki kell leadnia hanem nekem. A babának meg nem lesz semmi baja, van aki 30 kilókat hízik mégis egészséges a babája. Szerintem egyél úgy ahogy jól esik, a kilók meg majd lemennek szülés után. AZ is lehet, hogy sok víz van rajtad

2010. júl. 18. 08:20
 3/3 anonim ***** válasza:
szia én 25 kilót híztam bár engem nem cseszegetett vele senki,a védőnő azt mondta amit megkíván a kismama azt egye meg,a szervezet tudja mire van szüksége.sose problémáztam ezen és jól is tettem,volt hogy éjjel ettem,akkor voltam éhes.szerintem a babádnak ettől semmi baja nem lesz,az enyém is teljesen egészséges és 2980 grammal született.ha éhes vagy akkor meg pláne hogy egyél!!!Szerintem....
2010. júl. 18. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!