9 hetes vagyok és folyamatosan éhes, de nem bírok enni, nincs hányingerem se, nem émelygek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2007. dec. 19. 19:44
1/2 anonim válasza:
A szervezeted tudja, hogy mire van szüksége. Ha mégis aggaszt, akkor erőltess le pár falatot.
Inni azért igyál sokat:-)
egyél gyümit, joghurtot, igyál tejet.
BEszélj az orvossal.
De szeritnem nem lesz baj.-)
2/2 anonim válasza:
Szia én 10hetes vagyok és én is állandóan éhes.A véádőnőm azt mondta ez a jó.Én sem kívánok igazából semmit,de keresgélek és mindig eszegetek valamit,ha mást nem gyümit vagy egy szelet kenyeret,de ma pl.üres kiflit ettem kefírrel estére.A lényeg amit neked a saját fejedbe kell rendbe rakni,hogy nem éhezhetsz mert az nem jó se neked se a babának.Kóstolgass mindent és evés közben jön meg az étvágy.Tudom nagy szavak ezek én sem tudok igazán jól lakni semmivel,de azért 3-4 óránként eszek valamit,ha mást nem iszok valami rostosat pl.paradicsom levet,csak arra figyelj minnél kevesebb tartósítószeres és mű dolgot egyél.inkább vedd meg a drágább kaját ,mert a babának most nagyon meghatározó a későbbi egészségére nézve,hogy milyen dolgokat adsz neki.Jó baba várást és gratulálok.Ja és szedd a folsavat az segít az étvágy növelésben,nekem is bejött:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!