Meddig ehesek "folyamatosan" a babak? Egesz nap szopiztatok, allandoan ehes, csak a cicin logna. (illetve log is rajta)
Örülj neki,az ellenkezője hidd el sokkal rosszabb.Az enyémekkel majd megőrülök annyi bajunk van az evéssel,sosem voltak jó evők sajnos.
Persze azért ne etesd túl a kis mohót,2-3 óránál ne adj neki sűrűbben,hátha megfájdul a pocakja tőle.
Szerintem próbáld meg tápszer nélkül pár napig.
És szigorúan mérd!
Ebből kiderül mennyit szopizik.
És tedd mellre ha kell akár óránként is.
Így több lesz a tejed, és a gyerek is jóllakik. Pár napig szívás, de megéri.
Nekem az első két hét volt ilyen. Azóta beálltunk a 3 órás evésekre, plusz éjjel csak 1x eszünk, most állunk át a 4 órás evésekre. Elég a gyerekemnek is, különben keveset eszik, mert nem éhes és így egész nap a cicin lóg, mert 2 óránként éhes. Úgy tűnik működik.
2,5 hós kislány anyukája
Utolsó vagyok.
Cumisüvegből nekem is gyorsabban eszik, jobban jön a tej.
Az anyatejeseknek meg állítólag gyorsabb az emésztésük is.
biztos, hogy mindig éhes? az én fiam állandoan szopizni akart, meg is nyugodott rajta, majd 1 ora mulva jott az ordítás (szo szerint:(), akkor ujra visszatettem és ez így ment jopár napig, volt, hogy éjjel is oránként:( aztán rájottunk, hogy a hasija fáj, és nem enni akar mindig, hanem megnyugodni, az ujabb adag tejtol viszont ujra fáj a hasija...szoval kaptunk a doktor bácsitol cseppeket, és kb 1 honapos korára át is ment rajta:)
aztán meg tenyleg éhes volt állandoan, és ujabb 1 honap után rájottunk, hogy nem elég a tejem, jott a kiegészítés...nem is olyan egyszeru ez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!