Tudom sok ilyen kérdés van a neten de mindegyik más helyzet. A legjobb barátnőmnek se mondtam még el mert az uncsitesoja az apa. Az apa 19 éves már kijárat a gimit. Én most vagyok 11es szakgimiben.Az apával par hónapja vagyok egyutt az elején csak alkalmi kapcsolat volt aztán osszejotunk. Ők elég jomoduak. Mi nem ketten vagyunk anyával elég szegényesen élünk.
Tulajdonképpen nyáron fogsz akkor szülni a szünetben, ha megtartod.
Esetleg egy évet halasztasz, ha nemalvós baba lesz, de ha "jó baba", akkor szeptemberben simán folytathatod az iskolát esetleg egyéni tanrenddel.
2019. nov. 1. 23:08
12/23 anonim válasza:
Ja persze, ez a jellemző a leányanyáknál.
2019. nov. 1. 23:39
13/23 anonim válasza:
Amikor gimis voltam, volt egy lány, aki 17 evésen esett teherbe, megszülte a babát és azóta is jól vannak, boldogok. Nem ismertem közelről, nem hiszem, hogy tervezett lett volna, de gondolom megvolt a megfelelő háttere (mind anyagi, mind érzelmi). Ha úgy gondolod, ezt Te is tudod biztosítani a babának, akkor működhet a dolog. Nagyon korai, de még felnohetsz a feladathoz, csak nagyon fókuszáltnak kell lenned.
2019. nov. 1. 23:50
14/23 anonim válasza:
Én biztos nem tartanám meg.
2019. nov. 2. 03:30
15/23 anonim válasza:
szólsz a szüleidnek az apának és az ö szüleinek és összedobjátok az abortuszra a pénzt
aztán innentől jobban vigyázol h nehogy idő előtt terhes legyél
leérettségizel szakmát tanulsz vagy egyetem...
vagy megszülöd és konkrétan kiskorú egyedülálló anyuci leszel egy elcseszet élettel ...
az egy dolog h a srác szüleinek van pénze .. az nem a srácé és valszeg nem egy terhes tinire akarják költeni. a gyt ebben az esetben minimális lesz (mivel nem veszik figyelembe a srác szüleinek a jövedelmét) ha elkezd dolgozni akkor pláne, ha egyetemre megy akkor is alig kapsz majd
a legtöbb jobb módú ember nem erre akarja költeni a pénzét. ergo ne számíts tőlük semmire sem.
HA mázlid van mondom HA akkor lehet jól alakulnak a dolgok de erre ne számolj semmit sem ...
2019. nov. 2. 07:03
16/23 anonim válasza:
Hát gratulálok, ügyesek vagytok.
Tesztet csináltál már?
Mond el anyukádnak, aztán a barátodnak.
Menjetek el nődokihoz, aztán a védőnőhöz, és vetesd el. Ne tedd tönkre több ember életét a felelőtlenségeddel.
2019. nov. 2. 07:49
17/23 anonim válasza:
Anyukádnak szólj!
És abortusz!
Ennyi! .... lehet itt jönni körbemagyarázni meg köríteni habos-babos cuccokkal a dolgot, de ha megtartod elbacod az egész életed.
2019. nov. 2. 08:03
18/23 anonim válasza:
Semmit nem jelent, hogy a srác szülei jómódúak, mert ha lelép, max a gyerektartást fogod kapni. Ti pedig anyukáddal nem tudtok eltartani egy babát is.
2019. nov. 2. 10:13
19/23 anonim válasza:
#13: Azért azt szögezzük már le, hogy egy 17 éves lány 1000%, hogy nem rendelkezik megfelelő anyagi háttérrel. Max. ha kőgazdag szülők árva gyereke. Legfeljebb a szülők rendelkezhetnek elegendő anyagiakkal, viszont ebben az esetben nem a tinimami tartja el a saját gyerekét.
2019. nov. 2. 10:42
20/23 anonim válasza:
sosem értettem a lenéző gratuláló üzeneteket, nyílván mindenki egy szent és házasság előtt nem szexelt... egyébként szerintem erre a kérdésre nem anonim emberek válaszát kéne megfogadnod... beszélj anyuddal, az apáddal (az ő felelőssége is ugyanúgy) és közösen beszéljétek meg mi legyen, ez a lehető legjobb megoldás... nekem van ismerősöm egyébként aki 10.-es kora körül esett teherbe, a gyereke nagyon aranyos és az anya már az egyetemet tapossa, tehát nem a világ és az életed vége a dolog :D nagyon sokon múlik a környezet, hogy legyen aki támogat és melletted marad (bárhogy döntesz)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!