Lehetséges hogy valaki 50 évesen legyen terhes?
Figyelt kérdés
Egy ismerősünk az 50-es éveit járja mire bejelentette hogy kisbabát vár. Lehetséges ebben a korban még? Vagy egyáltalán szerintetek ajánlatos ennyi idősen gyermeket vállalni?2019. febr. 4. 00:02
1/6 anonim válasza:
Lehet, ha későn jön a menopausa. Ajánlatosnak egyáltalán nem ajánlatos. Szegény gyerek.
2/6 anonim válasza:
Lehetséges. Még később is!
Még gyakorin is olvasni pár ilyen sztorit.
Ajánlatosnak meg hát, nem tudom. Inkább azt mondanám, hogy nem szerencsés. De mindenki maga döntse el, hogy bevállalja vagy sem.
3/6 anonim válasza:
Engem anyukam anno 39 evesen szult.. akkoriban idosnek szamitott most 25 vagyok ő 64 es minden nap imadkozom hogy minel tovabb egeszsegesen eljen. Nem jo ha idosek a szuleid.. foleg igy hogy a gyerek 10eves lesz mig o mar 60...
Igen szegeny gyerek..
4/6 anonim válasza:
Nem állnál le a "lehetséges hogy" kérdéseiddel?
Ha valóban van ilyen ismerősöd, eleve nem kérdés.
5/6 anonim válasza:
Ha meg nincs menopauza, lehetseges ( hianyoztal biologia oran ??) .
6/6 anonim válasza:
15-59 eveseket vesz a statisztika a szulokepes korba, szoval persze, lehetseges. Ajanlatosnak eppen nem mondanam... De ha azt hitte, hogy mar nem lehet gyereke, mert klimaxolt, es veletlenul becsuszott, megertem, hogy nincs szive elvetetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!