Most tudtam meg hogy 20 évesen terhes vagyok! De aggódok! Mi a véleményetek?
Na szóval 16 évesen volt egy cisztam ami miatt kimaradt a verzesem.Kaptam ra norcolutot.Megjott szepen kiurult minden rendben volt utana evekig.
Tavaly decemberben megint kimaradt.Kiderult egy ujabb ciszta.Jan.17-en megjott a menstruaciom norcolut segitsegevel.
Azota kimaradt a februari es az ehavi is.Azt hittrm a ciszta meg mindig nem urult ki.De nem!
Ma teszteltem eros pozitivat!
A gond az hogy par hete amikor meg szentul meg voltam gyozodve cisztam van tobbszor volt olyan hogy ejszaka felkeltem mert elviselhetetlenul gorcsoltem a bal oldalamon.Nagyon nagyon szurt fajt azt hittem orvost hivok.Termeszetesen nem kiserte verzes.
Ami szerencsere marmint a gorcsok teljesen megszuntek.
Most kb 2-3 hete hogy nincs egyaltalan fajdalmam.
Mivek eddig azt hittem azt a ciszta okozta ami nagyra nott bennem.
Mostmar tudom hogy tethes vagyok de akkor az a fajdalom mitol lehetett??
Az orvosom is eloszor azt hitte nem urult ki a ciszta.Kaptam beutalot postan Sote 1-re.Mivel videki vagyok igy telefonon keresztul beszeltem az orvosommal hogy kudjon beutalot.
A Sote 1-en ma voltam de ott azt mondtak terhessegi tesztet kell vegeznem es azzal visszamenni hozzajuk hogy megvizsgaljanak.
Ugye ezert vettem ma deluatan tesztet es ezert teszteltem.Es egybol pozitiv lett a tesztem.
Tuneteim is vannak.
Hanyinger etelundor.
A melleim be vannak gyulladva hetek ota!
Es szornyen almos vagyok egesz nap!
Olvastam ciszta is okozhat pozi tesztet.Na de nekem mar volt cisztam es akkor negativ volt a teszem mindig.Ez eletem elso pozitiv tesztje!El se hittem!Plane hogy tenyleg minden tunetem arra utal!
Most tuti hogy tethes vagyok ha pozitiv a teszt !?
Orulnek de igy nem tudok aggodok valami nincs rendben.
Mar az osszes remtortenetet vegigolvastam a neten hogy mi lehet pozi teszt elllenre a gond!
Nem tudok orulni mert aggodok hogy ez a boldogsag valojaban valami bajt jelenthet es nincs minden rendben!
Ez a tesztemrol a kepem:
Minek kell még egyszer kiírni?
TERHES VAGY. TERHES VAGY. TERHES VAGY.
És ha még 5 kérdést kiírsz, akkor is az maradsz.
Ciszta nem okoz pozitív tesztet. A teszt a HCG szintet mutatja ki, egy szimpla ciszta meg nem termel hcg-t. Léteznek olyan petefészek daganatok, amelyek igen, de azért azok elég ritkák.
Ha egy fertiliskorú nőnek kimarad a vérzése, ráadásul védekezni sem szokott, mert gyereket akar, emellett megvan az összes terhességi tünete és még a tesztje is pozitív, akkor nem cisztára meg petefészekdaganatra kell gondolni, hanem arra, hogy terhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!