Vetélés mennyi ideig tart, vagy vetélés ez egyáltalán?
5 hetesnek megfelelő nagyságú uterus,
AP átmérő 41mm,
5mm -es petezsák
kb 3 napja pecsételő barnás vérzésem van, nem súlyosbodik de nem is nagyon javul. ("minimális barnás váladékozás")
Ha vetélés indult el akkor mennyi idő amíg végbemegy az egész vetélés?
A fent linkelt képen egyébként ott van az orvosi szakvélemény, de sokat nem mondott ő sem, csak hogy még korai bármit mondani
és hogy ő nem tudja honnan a vérzés.
Volt már valakinek ilyesmije?
Doki annyit mondott kb ami itt is látható.: [link]
Kb annyi hogy minden érték jó de mivel még korai és nincs szívhang nem mondhat semmit.
Egyébként kb. annyival lerázott hogy 3 hét múlva UH és majd meglátjuk, de 3 hét rengeteg idő, maga az örökkévalóság csak várakozni és reménykedni.
ez a kerületileg ide tartozó nőgyógyász, előbb nála sincs időpont
de sajnos épp azt néztem hogy a magánrendelőkben sem kapok 2-3 hétnél előbb időpontot, de van ahol még egy hónap is van, nem tudom mi a fene lehet hogy így be vannak táblázva
én is kérdeztem a proge-t, de a doki azt mondta amíg nincs meg a szívhang nem ír fel,
5 hetes lehet szóval szívhangnak a következő UH -ra (nov13) mindenképp lennie kell ha nincs baj, addig viszont nincs gyógyszerem rá
Az 5. Héttől a 6-ig barnás folyásom volt, amire úgyszintén nem reagáltak az orvosok, konkrétan leszarták. Mellette nagyon erős görcsök voltak. :( egyébként már túl vagyok 2 vetélésen.
6. Héten elkezdtem magnéziumot szedni, amitől szépen kitisztult a barnás folyás.
Egyébként nem kaptam semmi progi pótlást.
7+3 napos ultrahangon pedig egy szabályos petezsákban ott a kicsi babám, szívhanggal! :) most vagyok 9 hetes, várom a 12 hetes ultrahangot. :)
Szóval, a barnás folyás nem jelent jót, de ne add fel a reményt, pihenj sokat és legyél pozitív!!!
Ha jönni akar, akkor történhet bármi veled marad!
Kitartást!!!! 🍀🍀
vitaminból TOP-on vagyok már így is, mindenből minimum 100% -ot de inkább többet viszek be, pl. magnéziumból és folsavból többet ajánlanak többet is fogyasztok.
ahogy észleltem, több mozgással több folyás jár, kevesebbel kevesebb, szóval egyértelműen változik mozgás hatására
a magnéziumot megnézem mennyit fogyasztok napi szinten, de megpróbálom növelni, hátha,
bár hétfőn kezdtem el szedni az elevit 1 complex -et abban már mindjárt 100% van ebből is
#7-es vagyok.
Nekem is intenzívebb volt a folyás, ha mozogtam.
Ráadásul az egyik orvos megvizsgálta a méhszájam, amitől még intenzívebb lett.
Ha tehettem egész nap feküdtem, ha pedig mennem kellett valahova vagy csinálnom kellett valamit akkor teljes csigalassúság volt.
Én 3×1 magnéziumot szedtem. Plusz a vitaminba ami volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!