Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vetélés mennyi ideig tart,...

Vetélés mennyi ideig tart, vagy vetélés ez egyáltalán?

Figyelt kérdés

5 hetesnek megfelelő nagyságú uterus,

AP átmérő 41mm,

5mm -es petezsák

[link]

kb 3 napja pecsételő barnás vérzésem van, nem súlyosbodik de nem is nagyon javul. ("minimális barnás váladékozás")

Ha vetélés indult el akkor mennyi idő amíg végbemegy az egész vetélés?

[link]

A fent linkelt képen egyébként ott van az orvosi szakvélemény, de sokat nem mondott ő sem, csak hogy még korai bármit mondani

és hogy ő nem tudja honnan a vérzés.

Volt már valakinek ilyesmije?

2019. okt. 29. 10:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem biztos hogy veteles. Doki mit mond? Nekem a hematoma okozott ilyet. Altalaban a 11. hetig felszivodik.
2019. okt. 29. 11:09
 2/13 A kérdező kommentje:

Doki annyit mondott kb ami itt is látható.: [link]

Kb annyi hogy minden érték jó de mivel még korai és nincs szívhang nem mondhat semmit.

Egyébként kb. annyival lerázott hogy 3 hét múlva UH és majd meglátjuk, de 3 hét rengeteg idő, maga az örökkévalóság csak várakozni és reménykedni.

2019. okt. 29. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
1 vagyok. Ismeros,nekem se mondtak semmit de 3 naponta hivtak kontrollra. 3 het ilyen esetben sok. Keress masik dokit akar magant is. Oke meg korai tenyleg de jobb a folyamatos orvosi felügyelet
2019. okt. 29. 11:39
 4/13 A kérdező kommentje:

ez a kerületileg ide tartozó nőgyógyász, előbb nála sincs időpont

de sajnos épp azt néztem hogy a magánrendelőkben sem kapok 2-3 hétnél előbb időpontot, de van ahol még egy hónap is van, nem tudom mi a fene lehet hogy így be vannak táblázva

2019. okt. 29. 11:50
 5/13 khniki ***** válasza:
100%
Én 2 hétig barnáztam! Progeszteron hiányom volt, így gyógyszeres pótlás kellett, a baba megmaradt.
2019. okt. 29. 12:47
 6/13 A kérdező kommentje:

én is kérdeztem a proge-t, de a doki azt mondta amíg nincs meg a szívhang nem ír fel,

5 hetes lehet szóval szívhangnak a következő UH -ra (nov13) mindenképp lennie kell ha nincs baj, addig viszont nincs gyógyszerem rá

2019. okt. 29. 12:58
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Az 5. Héttől a 6-ig barnás folyásom volt, amire úgyszintén nem reagáltak az orvosok, konkrétan leszarták. Mellette nagyon erős görcsök voltak. :( egyébként már túl vagyok 2 vetélésen.

6. Héten elkezdtem magnéziumot szedni, amitől szépen kitisztult a barnás folyás.

Egyébként nem kaptam semmi progi pótlást.

7+3 napos ultrahangon pedig egy szabályos petezsákban ott a kicsi babám, szívhanggal! :) most vagyok 9 hetes, várom a 12 hetes ultrahangot. :)

Szóval, a barnás folyás nem jelent jót, de ne add fel a reményt, pihenj sokat és legyél pozitív!!!

Ha jönni akar, akkor történhet bármi veled marad!

Kitartást!!!! 🍀🍀

2019. okt. 29. 21:18
 8/13 A kérdező kommentje:

vitaminból TOP-on vagyok már így is, mindenből minimum 100% -ot de inkább többet viszek be, pl. magnéziumból és folsavból többet ajánlanak többet is fogyasztok.

2019. okt. 29. 22:29
 9/13 A kérdező kommentje:

ahogy észleltem, több mozgással több folyás jár, kevesebbel kevesebb, szóval egyértelműen változik mozgás hatására

a magnéziumot megnézem mennyit fogyasztok napi szinten, de megpróbálom növelni, hátha,

bár hétfőn kezdtem el szedni az elevit 1 complex -et abban már mindjárt 100% van ebből is

2019. okt. 30. 11:13
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

#7-es vagyok.

Nekem is intenzívebb volt a folyás, ha mozogtam.

Ráadásul az egyik orvos megvizsgálta a méhszájam, amitől még intenzívebb lett.

Ha tehettem egész nap feküdtem, ha pedig mennem kellett valahova vagy csinálnom kellett valamit akkor teljes csigalassúság volt.

Én 3×1 magnéziumot szedtem. Plusz a vitaminba ami volt.

2019. okt. 30. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!