Betty0105 kérdése:
Ez vetélés lesz megint?
Figyelt kérdés
Majusban volt egy vetelesem akkor epp hogy csak a 7.hetet kezdtem.barnazassal kezdodott.neztek hcgt.csokkent,igy fel tudtam ra keszulni mi fog tortenni es masnap reggel mar eros gorcsre ebredtem.elment...most ujra sikerult teherbeesnem megint inszeminacioval.(elso is ugy sikerult)de valahogy depressziosnak ereztem magam mikor kiderult.aztan 4het+6 naposan delelott bal oldalon mensi szeru gorcs bal oldalon derekam is fajt.delutanra elmult de veres volt a papir.irany a korhaz.9 oraig ultem ott senki nem foglalkozott velem.ejjel 2kor eljottem.masnap reggel irany a meddosegi klinika.nyugtatgattak.vervetel:hcg csak 72.nover szerint alacsony.5 hetesen mar 4-500 korul kellene lennie de meg mindig ne aggodjak lehet csak kesobb feszkelte be magat.barnazas meg mindig fent allt.kavezacc szeru.aztan ma reggelre mar inkabb veresebb de meg mindig csak kis mennyiseg.beteten semmi csak ha megtorlom magam.aztan egyszercsak tavozott egy pici alvadt ver darab.erzem hogy nincs rendben mert mar a tuneteket sem erzem.holnap megyek a kovetkezo vervetelre.volt aki meg ilyen tunetek mellett is eleg szerencses volt es megis kihordta a babat?10 eve varok ra hogy anya lehessek!tavaly nyaron volt egy mioma eltavolito mutetem.8×10 cm atmeroju.lehet attol erzem jobban bal oldalon a dolgokat?vagy esetleg mehen kivuli?2019. szept. 22. 19:34
1/12 anonim válasza:
Kávézacc szerűvel telefonálj holnap
Sajnos ez egy erős tünete a mégen kívülinek.
Remélem minden rendben lesz
2/12 anonim válasza:
Ez sajnos nem túl biztató! :( Szívből drukkolok, azért, hogy ne legyen igazam valamint hamarosan anyuka lehess!
3/12 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez jó jel sajnos :(
Sajnálom a kálváriádat! :/
Amíg lehet, ne add fel!
4/12 A kérdező kommentje:
Tegnap mondtam a novernek hogy en is gyanakszom mehen kivulire.azt mondta a hetfoi vervetel eredmenybol mar kovetkeztetni lehet ha az van es akkor majd csinalnak ultrahangot is.ennel az inszemnel 6 tuszom erett meg.12mmes volt a nyalkahartya.orultunk is.eddig max 2 volt akkor sikerult eloszor teherbe esni.ez mar a 9.inszemunk volt.canadaban ennyit tamogat az allam.a lombik a kovetkezo de az mar ugy 10ezer dollar.ket veteles utan biztos nem hagyom magam mig jobban ki nem vizsgalnak.
2019. szept. 22. 20:23
5/12 anonim válasza:
Valami gyógyszert nem kaptál? Hormon pótlást?
6/12 anonim válasza:
Szia! Kiderült valami? Kv zacc szerű folyásról én is úgy tudom, hogy a méhen kívülinek lehet jele.
Drukkolok érted! 🍀 Fel a fejjel!
7/12 A kérdező kommentje:
Progeszteront mar az inszem esteje ota hasznalok huvelyen keresztul.legutobb is azt kaptam de ugy tunik nem azzal van a baj.mindenkinek koszonom a kedves szavakat!most vagyok a vervetelen.par ora mulva mar tobbet tudok.sajnos azota enyhen verzek meg mindig.
2019. szept. 23. 13:41
9/12 A kérdező kommentje:
Tegnap 44 ora utan 125re nott a hcg de meg mindig vereztem.holnap megint mennem kell vervetelre.de tegnap este nagyon gorcsoltem es egy nagyobb darab valami tavozott belolem.azota a gorcsoles megszunt es a verzes is enyhult.fogalmam sincs most mi van.azt mondtak meg mindig eleg alacsony a hcg de a szombatihoz kepest jol emelkedett.viszont a tegnap esti dolog nagyon vetelesnek tunt nekem.holnapig megint raghatom a kormom.
2019. szept. 24. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!