Amniocentézis, magazvízvételről?
Sziasztok!
Kinek, hogy zajlott?
Sote1
Mennyi idő?
Azonnal szúrnak, vagy előtt megnézik mégegyszer genetikán?
Mennyivel előtte kell menni?
Mennyit kell maradni?
/ otthon lévő pici gyerek miatt fontos/
Mennyire tájékoztatnak?
Tehát minden érdekel, spec Sote1 esetek különösen.
Köszönöm
Úgy tudom, 2-3 napot "illik" utána pihenni, még ha az adott helyen ambulánsan is végzik.
Nem egészen a kérdésedre válaszolok, de ha erről nem tájékoztattak, mérlegeld, hogy a vetélés esélye (1%) nagyobb, mint a betegségeké, amit szűr. Ha megteheted, inkább valamelyik jóval drágább, de nem kockázatos és gyorsabb eredményű vérvételre menj (pl. Prena, Nifty).
Sajnos tudom.
Magas kockázat jött ki kombinált teszten, így az invazív módszert javasolják az idô szűkössége miatt ( 13. Hét végén volt a genetikai)
Otthoni pihi
Nemi élet off 2 hétig, ezeket az interneten már megtaláltam
Köszönöm
Down jó lett
Edwards a magas
Így is a 17-18. Hétre van amniora időpont
Ha baj van,akkor mindenképp meg kell csináltatni.
Mérlegeltünk így maradt az amniocentézis
A kérdés nem az volt, hogy milyen vizsgálatot végezzünk, ennek ellenére köszönöm a jószándékú választ
Köszi
Utóbbitól félek
Szoptatós még a nagy...
😐
Utolso. Ha ertelmezed a kerdest es a kommenteket. Koderul higy mar tul vagyunk a 10. Heten, hiszen a 12. Heti kombinalt teszt (ami a 13. Heten lett elvegezve) adott magas kockazatu eredmenyt. Ilyen esetben merlegelhet az egyen hogy raszanja az x napot a vertesztre, es utana lehet hogy amniora kell mennie, vagy elmegy egybol amniora. A kerdes nem az elvegzesrol szolt!
Kerdezo! Uhs kovetessel vegzik a vizsgalator, elobb kell menni, megnezik meg egyszer, tajekoztatnak mi fog tortenni. Utana oar orat pihenned kell, es par napig semmi fizikai megterheles
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!