Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes terhes vagyok vehetek...

16 hetes terhes vagyok vehetek be egy szem fajdalomcsillapitot reggel ota faj a fejem es nem mulik el mar annyira hogy szedulok es hanyok?

Figyelt kérdés
2019. okt. 26. 18:37
1 2
 11/19 piroska és a farkas ***** válasza:
100%
Algopirynt nyugodtan vegyél be. Algoflex forte- t ne.
2019. okt. 26. 20:19
 12/19 anonim ***** válasza:
19%
9! Terhessègem korai még, 12-13 hetes korától érzi azt amit az anya. Nem én vagyok az első aki nem vesz be gyógyszert.érdekes hogy senki más nem lett pontozva meg jó irányba se. Az meg ha vkinek ellentètes a véleménye, el kellene fogadni!
2019. okt. 26. 20:32
 13/19 anonim ***** válasza:
87%
Én is lepontoztalak 65%-os, rohadtul nem tetszik ez a kihaénnem stílus. Tiszta ősanya, még kint sincs a gyerek, de te már napokig szenvedsz, nehogy már gyógyszert vegyél be és jól legyél. És hát mit képzel az, aki be akar venni, te sem vettél be, bírja ki más is. Ezt nem kellett volna hozzátenni. Csupán ennyi a probléma, ezért vagy lepontozva.
2019. okt. 26. 20:50
 14/19 anonim ***** válasza:
7%
Okoska! Semmi olyat nem írtam, hogy más ne szedjen! Sőt oda írtam a panadolt, még ajánlottam is. Nagyon nem bírom a magadfajtát, aki kiforgatja a másik szavait. Álszent...
2019. okt. 26. 20:52
 15/19 anonim ***** válasza:
69%
Bezzeg a migrént bírod 4 napig.
2019. okt. 26. 22:11
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
10es vagyok. Mivel 14.héten kórházban voltam petefészek fájdalommal, ott mondták, illetve infúzióban algopirint és NoSpat kaptam felváltva. Csak annak üzenem, aki lepontoz egy teljesen valid, senkit nem sértő választ.
2019. okt. 26. 22:53
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Migrenes vagyok. Panadol olyan szinten nem er nekem sz@rt se, hogy az orbittal többre megyek konkrétan. Vegen vettem be algoflexet. Háziorvos irt fel algopirynt (bocs sose tudom hol az y), mert az algoflexre nagyon csúnyán nézett. Mondtam neki hogy én értem, de a b opció a vonat sin lett volna. Uh megalkudtunk az algopirynben. És az használ is. Próbáld a panadolt, ha az nem jo, írass fel valami értelmes gyógyszert. Nekem a paracetamol meg a placebónál is gyengébben teljesített.

A hazidokim nem támogatja a gyógyszert terhesen de ő is azt mondta a fájdalom nem játék. Tul nagy stresszt mer a szervezetre, ami sokkal ártalmasabb a babara mint 1-2 szem fájdalomcsillapító havonta, kéthetente. A baba is az anyával szenved olyankor. Hiszen ő akkor érzi jól magát, ha te is.

2019. okt. 26. 23:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Na én itt vagyok meglőve. Paracetamol érzékeny vagyok.

Most még nagyon a terhesseg elején vagyok, de jövő héten amikor megyek az első vizsgálatra igenis meg fogom kérdezni, hogy milyen opció van a paracetamolon kívül. Mert biztos, hogy nem szenvednék 2-4 napig fejfájással..Vagy lázzal.

2019. okt. 27. 07:46
 19/19 A kérdező kommentje:
Be vettem 1 szemet egyebkent egesz terhesseg alatt nem vettem be semmifele gyogyszert nem lett semmi bajom el mult a fejfajasom es ki aludtam magam csak fogfajasra ebredtem 😂
2019. okt. 27. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!