32 hetes terhes vagyok és minden reggel úgy kelek, hogy egy tenyérnyi vizes folt van a bugyimon . Normális ez?
Figyelt kérdés
Napközben nincs ilyen vizes folyás .2019. szept. 22. 08:40
1/3 anonim válasza:
Szoktál kádfürdôt venni?
Elôfordulhat, hogy egy kis fürdôvíz bent marad, ami aztán reggelre kifolyik.
Ha nem szoktál, érdemes lenne gyorsan beszerezni egy magzatvíz-jelzô betétet, ez megmutatja, hogy nem a magzatvized szivárog-e. Patikában lehet kapni.
Amúgy mióta van ez? Orvosnak mondtad?
2/3 anonim válasza:
Magzat víz valószínű egész nap hagyná nyomot első válaszoló..
Nekem anno a nőgyógyász azt mondta rá, hogy mivel éjjel fekszem, a nagy mennyiségű folyás nem jön ki lassan, hanem mikor felelek reggel akkor távozik. Nekem is ez volt, minden rendben volt. Napközben tegyél be zsepit, bármit, ha nagy tenyérnyi folt keletkezik fel órán belül rajta és kB órákig fenn áll, én akkor mennék dokihoz. De mivel írtad, hogy csak reggel van felteszed ez csak folyás..
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat.
2019. szept. 23. 09:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!