Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott a 10. hétig?

Ki mennyit hízott a 10. hétig?

Figyelt kérdés
Vagy addig általában nem szokás hízni?
2008. nov. 17. 12:28
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
54%
Én is ezt próbáltam mondani, de lepontoztak. Gondolom az, akinek nem tetszett, hogy ilyenkor nem szokás hízni.
2008. nov. 17. 13:20
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagy mértékben függ attól is, hogy milyen alkat vagy, mennyiről indult a terhességed, volt-e súlyfelesleged. Én pl. elég hízékony vagyok, az orvosom látta is és rögtön figyelmeztetett, hogy vigyázzak és az első trimeszterben egyáltalán nem baj, ha nem hízok! A babának megvan minden, ami kell, viszont a sok hízás kimondottan árt neki és a mamának is.

Azt próbálta érzékeltetni, hogy a 6. hónap környékén a baba súlya még csak közel 0,5 kg + magzatvíz, tehát egyáltalán nem indokolt az eddigre felszedett sok kg.

Bár én próbálok vigyázni, és a 8. hétig fogytam 4kg-ot, aztán jobban lettem és vissza is jött 2. Már sokkal jobb az étvágyam, vigyáznom is kell.

13 hetes vagyok

2008. nov. 17. 13:36
 13/17 anonim válasza:
96%
Én semmit nem híztam, pedig legalább napi 4-5ször ettem. És ebben az időszakban még nem is kell:)
2008. nov. 17. 14:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
en is most vagyok 10 hetes,de meg nem hiztam semmit.etvägyam pedig van.azert kiväncsi vagyok mikor kezdek el gyarapodni... :) szep babaväräst!
2008. nov. 17. 14:06
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
14 hetes vagyok eddig 2 kg-ot híztam, nem eszem többet csak abbahagytam a rendszeres sportolást.
2008. nov. 17. 14:14
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Én a 16. hétig semmit sem híztam, sőt pár kg-mal kevesebb voltam, mint a legelső hetekben. A 16. héten mértek meg, akkor mutatott a mérleg 1 kg hízást.
2008. nov. 17. 17:33
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Én 13 hetes vagyok pont ma voltam a védöbe és megmért de semmit nem hiztam ezalatt az idö alatt aminek nagyon örülök:D!

Mondjuk étvágyam nincs inkább undrodok a kajáktol!!

Boldog babavárást!

2008. nov. 17. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!