Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki mennyit hízott a 10. hétig?

Ki mennyit hízott a 10. hétig?

Figyelt kérdés
Vagy addig általában nem szokás hízni?
2008. nov. 17. 12:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
94%
Nekem a 12. héten mérték először. Akkor már kb. 2-3 kilóval több voltam.
2008. nov. 17. 12:31
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
Én kb 1-2-t híztam addig, mivel elkezdtem reggelizni, amit a terhesség előtt soha nem tettem, de a babáért mindent :)
2008. nov. 17. 12:34
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Én 3 hónapig semmit nem híztam!Most vagyok 54 kg és 48 indultam!

Boldog babavárást 39 hetes kismami

2008. nov. 17. 12:40
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

5 kilot hiztam. Pedig en is csak annyit valtoztattam, hogy eszek 1 szelet piritost reggelire. Viszont vacsorazni szinte alig birok mert addigra allandoan iszonyatos telitettseg erzetem van (a semmitol is). Nem eszek hizlalo dolgokat, viszonylag egeszsegesen eszem. Viszont letettem a cigit, csokkentettem a kavet, igy lassult az emesztesem.

Remelem nem marad ilyen utemu a hizasom.

Te mennyit hiztal?

2008. nov. 17. 12:40
 5/17 anonim ***** válasza:
24%
Azt olvastam könyvben, hogy az első három hónapban nem szokás hízni, vagy nem szabad??? Van aki a sok hányás miatt fogy, de hízni főleg 5kg-ot nem lenne szabad. 1-2kg még belefér.
2008. nov. 17. 12:45
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én eddig inkább fogytam sajna a hányinger érzéstől.
2008. nov. 17. 12:49
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Én eleinte stagnáltam majd fogytam,utánna felvettem egy időre az eredeti súlyom.

Most 20 hetesen van rajtam 3 kg plusz.

2008. nov. 17. 12:56
 8/17 A kérdező kommentje:
Nekem eddig 2 kilóval mutat kevesebbet a mérleg, mert délutánra nagyon rosszul vagyok, hogy még a víztől is undorodom. Alig tudok enni, már egy fél tányér levestől is tele van a hasam.
2008. nov. 17. 13:01
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó válaszolónak: a baba miatt nem indokolt hízni az első trimeszterben a nagykönyv szerint hivatalosan. Gyakorlatilag viszont sokan felkapnak már ekkor is néhány kilót, főleg azok, akiknél életmódváltozást is megkövetel a terhesség, ide tartozik például a rendszeres táplálkozásra való áttérés, dohányzásról való leszokás, stb, akiknek ilyen változás következik be az életükbe, azok általában még terhesség nélkül is híznak. Ami még súlynövekedést eredményezhet, az a puffadás, a lelassult anyagcsere és az állandó fáradtság, alvásigény növekedése, amit szintén sokan tapasztalnak.

Ezekre a dolgokra máshogy reagálnak a nők, van akinél már ezek is hízást eredményeznek, van aki észre sem veszi.

És persze sokan vannak azok is, akik az első trimeszterben folyamatosa hányingerrel, émelygéssel, hányással küszködnek, ők fogyhatnak is.

2008. nov. 17. 13:02
 10/17 anonim ***** válasza:
89%
Jah, bocsi, mire beírtam addigra már született más hozzászólás. Így nem az utolsónak, hanem a néhánnyal korábbinak szóltam.
2008. nov. 17. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!