Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 10 hetes vagyok, akkor a...

Ha 10 hetes vagyok, akkor a 3. honapban vagyok mär, vagy csak a 2. ban?

Figyelt kérdés
2008. nov. 17. 11:06
 1/6 anonim ***** válasza:
32%
A másodilban!12 héttől kezdődik a 3.
2008. nov. 17. 11:09
 2/6 anonim ***** válasza:
89%
Hát szerintem meg már a harmadikban vagy.1 hónap átlag 4 hét és kettő illetve 3 nap.Akkor 2 hónap 8 hét és néhány nap.Tehát a 10 hét az már a harmadik hónap.
2008. nov. 17. 11:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A harmadik honapban vagy. Betoltottt kethonapos vagy.

Szinten 10 hetes.

2008. nov. 17. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mikor volt az utolsó mensid első napja? Melyik hó hanyadik napján? Azóta hány naptári hónap telt el?

Én így számolom azt, hogy hány hónapos vagyok, illetve hányadik hónapban vagyok, mert szerintem ez a legegyszerűbb és legésszerűbb megoldás.

Persze lehet úgy számolni, hogy egy hónap négy hét, de ez nem igazán pontos, mert egy holdhónap négy hét, és ha így számolunk, akkor egy negyven hetes terhesség nem kilenc, hanem tíz hónapos. Tíz holdhónapos. Hát, elég hülyén venné ki magát, ha én most a 38 hetemmel vadul hangoztatnám, hogy a terhesség tizedik hónapjában vagyok, szerintem elég sokan néznének rám furcsán...

Viszont ha a naptári hónapokat nézed, akkor nagyjából kijön, hogy az utolsó mensi első napjától a kiírt szülési dátumig kilenc hónap telik el, tehát tíz hónapos lesz a terhességed.

Ha például szeptember 8-án menstruáltál utoljára, akkor ma, november 17-én két hónapos és tíz napos vagy kb, vagy ha valaki megkérdezi, akkor mond, hogy két és fél hónapos leszel a jövőhétre.

2008. nov. 17. 12:19
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Harmadikban vagy, betöltötted a másodikat.
2008. nov. 17. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:
szept.7.-en volt az utolso mensim.en is ugy gondoltam,hogy a 3.ban vagyok mär,mert a 2-t mär betöltöttem.de lätom erröl is megoszlanak a velemenyek.azert köszi a välaszokat!
2008. nov. 17. 14:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!