Hány hetes lehetek valójában?
Augusztus 19-en probaltuk meg eloszor a parommal a babat aztan ra nem sokkal folytattuk a probalkozast
Teherbe is estem
Az elso ultrahangomon ( szeptember 24.) azt mondták 5hetes vagyok
A kovetkezo ultrahangon ami az elozotol ket het hettel utana volt (oktober 10.) azt mondták mar 10hetes vagyok
Hogy lehet ez? Tevedhetnek ennyit ? Vagy ennyit nőtt volna ket het alatt? Vagy az elso ultrahangon nem mondtak jot? Vagy lehet hogy augusztus 19elott keszult a baba veletlen? Ja es a menstruaciom nagyon rendszertelen volt mindig julius 29-en jott meg es augusztus 11ig volt meg majdnem ket hetig
Az elso teszteket augusztus 26-an csinaltam aztan par naponta még csinaltam mind negativ a
Aztan csinaltam szeptember 12korul egyet hajnalba es az mutatta ki erosen hogy terhes vagyok
Majd a 12 hetes UH alapján kiderül,hogy pontosan mekkora, az számít leginkább. Amíg nagyon pici (5 hetes pl.), addig eléggé könnyű elmérni, mert pár mm is sokat számít.
Miért, van esély, hogy nem is a párodé?....
Dehogy is csak kulfoldon dolgozik es akkor voltunk egyutt még
Nagyon feltekeny tipus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!