Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon hideg vizzel kimosta...

Ha nagyon hideg vizzel kimostam magam, terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Ez 1-2hettel ezelõtt volt, utolag nem bánnám ha terhes lennék, akkor még nem akartam mert vmilyen kezelesre kellett mennem.

Tehat ha hideg vizzel kimostam magam, a hideg hatasara meghallnak a speriumok vagy sem?

2019. okt. 18. 09:31
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Lehet az a kerdes amit te teszel fel az elõttem hűlyesség.

Nem kell ilyen lekezelõen viselkedj biztos te sem lehetsz 100

2019. okt. 19. 21:08
 32/38 anonim ***** válasza:
70%
Én? Nézd már meg mit kérdeztél. Meg nézd meg a válaszokat, amiket kaptál. Téged nem néz százasnak kb. senki. Töröltetheted a kommentem, attól még egy idióta vagy. Ez van! További jó gondolkodást a benned felmerülő hasonló kérdésékhez.
2019. okt. 20. 10:31
 33/38 anonim ***** válasza:
76%
És ezt is elvette valaki... Bár gondolom az sem lehet okosabb.
2019. okt. 20. 13:13
 34/38 anonim ***** válasza:
Eltűnt :(
2019. okt. 21. 15:51
 35/38 A kérdező kommentje:

32es h te milyen vagy annak abszolut nem vagy tudataban.

Magad nem latod az a baj.

A te szintedre nem fogok lesulyedni,

pedig siman visszamondhatnam h te vagy az aminek engem mondasz, a megjegyzeseid teged minõsítenek.

Ebbol a gyulolkodõ , gúnyolodó, undoritó, tomegbol tobbé nem kérek, kar h nem latjatok magatokat mennyire szennyesek vagytok.

2019. okt. 21. 19:37
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

Általános iskolában úgy látom kimaradt pár biosz óra. 😒

A spermákat nem tudod kimosni, arról nem is beszélve, hogy a hüvelynek mennyire nem tesz jót semmilyen zuhany.

2019. okt. 21. 20:13
 37/38 anonim ***** válasza:
100%
Lesülyedni nem is tudnál, maximum lesüllyedni, mert ugye azt két ly-onnal írjuk. De neked ugye ezt tudnod kellene, hiszen szuperintelligens vagy. Olvasgasd a helyesírási szótárat unalmas idődben.😉 Vagy mosogasd magad hideg vízzel.😂
2019. okt. 22. 19:42
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

Már hogy lehetnel terhes?

Mindenki így védekezik!🤷🏼‍♀️

Az óvszer, pesszarium, spirál, tabletta csak plecebo 😅

2019. okt. 24. 16:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!