Ha nagyon hideg vizzel kimostam magam, terhes lehetek?
Ez 1-2hettel ezelõtt volt, utolag nem bánnám ha terhes lennék, akkor még nem akartam mert vmilyen kezelesre kellett mennem.
Tehat ha hideg vizzel kimostam magam, a hideg hatasara meghallnak a speriumok vagy sem?

Mit nem lehet ebből megérteni?
A sperma egyből a méhbe jut. Sőt, a petevezetékig is felmegy, hisz ott termékenyíti meg a petét.
Azt ki nem mosod.

Szerinted ha a hideg vízzel való "kimosás" hatékony lenne, miért gyártanának óvszert vagy más fogamzásgátló eszközt? Miért költenének havi többezer forintot, ha csekély összegért is megoldható?
A másik: hidd el, bejut rögtön a spermium. Ahhoz hasonló ez, mintha egy vízipisztollyal a plafonra lősz. Sok hull vissza, de attól még vizes lesz a plafon.
A harmadik: "meghallnak a speriumok" - nem hallnak, csak halnak.
Lényegében az volt hogy mar regota, honapok ota tart egy kezeles, es a ferjemnek mondtam hogy a kovetkezõ honaptol lehetne mar babank , de ebbe a honapba meg varjunk.
Aznap pont egy kezelesrol jottem es mondtam mennyire jol halad,lassan babat is vallalhatunk.
O felreertette,csak annyit jegyezett meg ebbol h akkor vallalhatunk babat , en gondoltam most is megszakitasos lesz, biztam benne, majd igy alakult.

Gyakoris kérdés 18 év múlva:
Ha anyámnak sem volt megfelelő védekezés a hideg vizes kimosás, akkor lehetséges, hogy nálam sem válik be? Vagy azért kipróbáljam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!