Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nagyon hideg vizzel kimosta...

Ha nagyon hideg vizzel kimostam magam, terhes lehetek?

Figyelt kérdés

Ez 1-2hettel ezelõtt volt, utolag nem bánnám ha terhes lennék, akkor még nem akartam mert vmilyen kezelesre kellett mennem.

Tehat ha hideg vizzel kimostam magam, a hideg hatasara meghallnak a speriumok vagy sem?

2019. okt. 18. 09:31
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
Azt hogy kell? , oda még ugyse kerűl be.
2019. okt. 18. 10:17
 12/38 anonim ***** válasza:
94%

Nem tudod kimosni a méhed (irónia volt). Egyből oda jut a sperma.

Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell.

2019. okt. 18. 10:19
 13/38 anonim ***** válasza:
90%
Te se jártál biológia órára, de a neten se olvastál még a megtermékenyülésről. Hideg víznek semmi köze hozzá, jó hogy nem kolát nyomattal fel, mindig van vmi hülyeség, amit a 60 alatti iq-val rendelkezők kitalálnak.
2019. okt. 18. 10:20
 14/38 A kérdező kommentje:

Majd megirom kb.1 hét mulva ha babát várok vagy sem. :)

Amugy remélem igen :)

2019. okt. 18. 10:22
 15/38 anonim ***** válasza:
90%

De, sajnos vannak ilyen h.lyék. Egy ismerősöm 10 éven át hüvelyöblítéssel "védekezett". Mindenkinek ezt ajánlotta. Aki bevette, azok közül sokan anyukák már.

Az ismerősöm pedig azért nem lett terhes, mert a férje steril. Ez akkor derült ki, amikor gyereket akartak, de nem jött össze.

2019. okt. 18. 10:25
 16/38 A kérdező kommentje:

Fennebb a kérdésemben irtam hogy amikor megtortent várni akartam a terhességgel ezért gondoltam hogy hideg viz stbstb segithet tenni ellene.

De megoldodott az ami miatt várni akartam a babatervezéssel és utolag ugy érzem lehet jó lenne ha mégis babát várnék.

Röviden ennyi

2019. okt. 18. 10:25
 17/38 anonim ***** válasza:
92%
Ha most minden Vajákos Biri néne féle igyekezeted ellenére (lásd hidegvizes mosakodás) sikerült teherbe esned, akkor már csak azért kell majd sűrűn fohászkodnod, hogy az a szegény gyerek az eszét majd ne tőled örökölje...
2019. okt. 18. 10:43
 18/38 anonim ***** válasza:
89%
#22 te beszélsz sötétségről?😂 aki úgy védekezik a terhesség ellen hogy hidegvízzel kimossa magát🙄😂
2019. okt. 18. 10:43
 19/38 anonim ***** válasza:
89%
Nincs ennyi profilom, csak egy. Tehát ha már ennyien mondjuk, hogy nem vagy normális az neked nem fura? Ilyenkor úgy érzem magam mintha egy egysejtűvel kommunikálnék :D
2019. okt. 18. 10:45
 20/38 A kérdező kommentje:

wao te "szuperman" es mindentudó , miert is jöttök gyakorizni ha nektek nincs semmilyen kerdesetek és ilyen szuper zsenik vagytok?

A dolgok mögé nehezen látsz ,csak azt tudod amit tanultál és ami előtted van.

Mondhatja 100 is hogy én milyen vagyok az nem fog engem kicsit sem megtántoritani, ha kérdezek vmit az nem azt jelenti h idiota vagyok.

Majd ezt mond magadnak ha felteszel egy kérdést a gyakorikon , jusson eszedbe hogy te mást hogy idiotázol.

2019. okt. 18. 10:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!