Ha nagyon hideg vizzel kimostam magam, terhes lehetek?
Ez 1-2hettel ezelõtt volt, utolag nem bánnám ha terhes lennék, akkor még nem akartam mert vmilyen kezelesre kellett mennem.
Tehat ha hideg vizzel kimostam magam, a hideg hatasara meghallnak a speriumok vagy sem?

Nem tudod kimosni a méhed (irónia volt). Egyből oda jut a sperma.
Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kell.

Majd megirom kb.1 hét mulva ha babát várok vagy sem. :)
Amugy remélem igen :)

De, sajnos vannak ilyen h.lyék. Egy ismerősöm 10 éven át hüvelyöblítéssel "védekezett". Mindenkinek ezt ajánlotta. Aki bevette, azok közül sokan anyukák már.
Az ismerősöm pedig azért nem lett terhes, mert a férje steril. Ez akkor derült ki, amikor gyereket akartak, de nem jött össze.
Fennebb a kérdésemben irtam hogy amikor megtortent várni akartam a terhességgel ezért gondoltam hogy hideg viz stbstb segithet tenni ellene.
De megoldodott az ami miatt várni akartam a babatervezéssel és utolag ugy érzem lehet jó lenne ha mégis babát várnék.
Röviden ennyi

wao te "szuperman" es mindentudó , miert is jöttök gyakorizni ha nektek nincs semmilyen kerdesetek és ilyen szuper zsenik vagytok?
A dolgok mögé nehezen látsz ,csak azt tudod amit tanultál és ami előtted van.
Mondhatja 100 is hogy én milyen vagyok az nem fog engem kicsit sem megtántoritani, ha kérdezek vmit az nem azt jelenti h idiota vagyok.
Majd ezt mond magadnak ha felteszel egy kérdést a gyakorikon , jusson eszedbe hogy te mást hogy idiotázol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!