Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség végén fogyás? Nem gond?

Terhesség végén fogyás? Nem gond?

Figyelt kérdés
Az utóbbi hetekben ahányszor dokihoz megyek mindig kevesebbet mutat a mérleg. 39 hétben járok. A múltkor 2 hét alatt 2.5 kg fogytam. Rá egy hétre megint 300 grammal voltam kevesebb. Nincs étvágyam se. Alig eszek valamit. Igyekszek legalább a 3 fő étkezést be tartani, de csak kinlóddal nyomok le minden falatot. A baba állítólag jól van.

2019. okt. 17. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Jó az a mérleg amúgy? Nekem mindig a védőnő méri a súlyomat, és olyan sz@r a mérlege, hogy egyáltalán nem hasonlítanak az értékek az otthon általam mért vadi új digitális mérleggel.

Amúgy egy-két kiló eltérés belefér. Az ember nem mindig van nehezebb ruhában, ráadásul ha székelt aznap, akkor már lehet fél kilóval is kevesebb.

2019. okt. 17. 13:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó mérlege van a dokinak, általában csak egy blúzban és bugyiban mérem magam (paraván mögött van a mérlege) és itthon is annyit mutat
2019. okt. 17. 13:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
És a dokit kérdezted erről a fogyás dologról?
2019. okt. 17. 13:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem mondott rá semmit, csak azt hogy a baba jól van ez a lényeg
2019. okt. 17. 14:03
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Akkor sztem te se aggódj.
2019. okt. 17. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!