Terhességi vészes hányás. Kinél mi vált be hogy enyhítse? Többi lent
Az eg vilagon semmi se vt be sajnos :( 20. hettol lettem jobban.
6 kg-ot fogytam.
Én se tudtam állni se. 4 hónapig csak feküdtem. Nem volt erőm, remegtem.
Kitartást, az idő hoz enyhülèst!
Amit most írok, azért meg fognak kövezni, de mivel tudom, min mész keresztül, bevállalom. Szóval nekem sem használt semmi, amit javasoltak, idővel már nem is próbálkoztam semmivel. Nyár volt, és a férjem vett egy üveg fehérbort, hogy majd fröccsözik. (Én nemigen iszom alkoholt, a bort kifejezetten utálom, a férjem is nagyon ritkán él vele.) Szóval megláttam a bort a hűtőben, és egész megmagyarázhatatlan módon megkívántam. Nagyjából 90-10 arányban öntöttem föl ásványvízzel, és engem is meglepett, hogy jól is esett, és a hányingert is csillapította. (Én félidőig küzdöttem a rosszulléttel, ez egyébként nem sokkal a vége előtt volt, és amikor véget ért az egész, megint nem bírtam ránézni sem a borra.)
Tudom, hogy szörnyű eretnekség terhesen bort inni, de aki tudja, milyen ez a rosszullét, talán megérti.
Én alapvetően szeretem a bort és például gyomorpanaszokra mindig is jót tett nekem ha ittam 2-3 kortyot.
Most én is hányással küzdök, 2 napja kórházba is kerültem miatta.
Én is próbáltam a bort, de az is simán kijött 1 percen belül. Most a kólával próbálkozom, mert ezt javasolták. Az bent marad, de iszonyat diszkomfort érzetem van miatta, teljesen felfújja a gyomrom így, hogy a folyamatos hányástól már emésztésem is alig van....
A kórházban azt mondták, hogy sajnos van ilyen, túl kell élni ezt az időszakot. Igyak amennyit csak lehet, ami bent marad bent maradt, ami nem az nem. Hát könnyű mondani.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!