Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehetséges hogy szűlés után...

Lehetséges hogy szűlés után soványabb legyek mind ellőtte?

Figyelt kérdés
Probáltam diétázni de sajnos nekem nagyon nehezen megy/ment , ősszejött a baba , nem tudom mit ehetek és mit nem , nem szeretnék megvonni semmit tőle de 100 kilósra se szeretnék hízni most 85 vagyok vagy létezik olyan hogy egyáltalán nem is hizik?

2019. ápr. 15. 06:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
68%

Létezik olyan, hogy valaki nem hízik, sőt aki a terhesség végéig hány, az még fogyni is szokott. Ez erősen alkati dolog is, de jellemzően aki alapból túlsúllyal kezd, az nem nagyon szokott hízni a terhesség alatt ha nincs egyéb tényező.

Én pl 83 kg-val kezdtem a terhességem és most lassan 30 hetesen vagyok 87 kg, tehát 4 kg-t híztam eddig. Gyakorlatilag a régi ruháimat hordom, csak a melltartóimat kellett lecserélnem.

Az ég világon semmit nem változtattam az étkezésemen.

2019. ápr. 15. 07:02
 2/16 A kérdező kommentje:
És miután szülsz az a 4kg is lemegy rólad nem?
2019. ápr. 15. 07:10
 3/16 anonim ***** válasza:
96%
Ki tudja? Van aki nem szülés alatt, hanem a szoptatáskor hízik meg :D
2019. ápr. 15. 07:13
 4/16 A kérdező kommentje:

Én ugy tudtam akkor fogynak.

2019. ápr. 15. 07:16
 5/16 anonim ***** válasza:
97%
Hát rosszul tudtad. A hormonok csodákra képesek :)
2019. ápr. 15. 07:25
 6/16 anonim válasza:
Taplalkozz egeszsegesen es nem lesz gond. Terhesseg es szoptatas ideje alatt dietazni nem szabad. Nem biztos, hogy szedsz fel majd magadra is, ez attol fugg mennyire leszel kivanos. En pl. terhesseg alatt 15 kg-ot szedtem fel,nehany kg maradt rajtam. Aztan szoptatas alatt feljott ujabb 10 kg
2019. ápr. 15. 07:25
 7/16 anonim ***** válasza:
14%

Teljesen mindegy, MIKOR eszel többet, mint amire szükség van, hízni fogsz töle!

HA meg nem zabálsz, akkor nem hízol - ennyire egyszerü.

A terhesség vagy szoptatás alatt csak az hízik, aki többet eszik, mint amir kell neki.

(Négy gyereket szültem, egyszer sem híztam el a terhesség vagy szoptatás alatt és ma is ugyanolyan súlyom van, mint érettségizös koromban)

2019. ápr. 15. 07:27
 8/16 anonim ***** válasza:

En ugy latom, hogy sokan hiznak szop tatas alatt es pont ennyien fogynak is aprankent.

En mindharom szules utan fogytam az elso honapokban akkor is, ha nem akartam, mert nem volt mibol. Pedig ettem is rendesen.

A masodik szules utan peldaul 10 kiloval mentem a normal sulyom apa, sovany voltam nagyon es a gyerek 3 eves korara sikerult visszaszedni ugy, hogy 2 evig direkt tomegnovelo etkezest folytattam, de alig akart ragadni ram.

Baratnom meg minden falatot atgondolt ketszer, megis kozel tiz kilot felszedett az elso fel evben szules utan es szoptatas utan ment le neki csak.

2019. ápr. 15. 07:34
 9/16 anonim ***** válasza:

74 kilóval estem teherbe, 90 kilóval mentem szülni, 1 héttel szülés után 72 kiló voltam.

Testvérem félidőig is alig hízott, majd cukros lett, onnantól a diétának köszönhetően az induló súlya alá ment a 40. hétre ha jól emlékszem 4 vagy 5 kilóval. a gyerek 3,8 kilós lett, makk egészséges, nagy baba.

Szóval létezik ;)

2019. ápr. 15. 08:03
 10/16 anonim ***** válasza:

Első terhessegemnel szules után kisebb volt a súlyom, mint előtte. Nem dietaztam, normálisan ettem, édességet is ha kivNtam, sokat sétáltam, aktív voltam. Én fogytam szoptatás alatt, de két barátnőm is rengeteget hízott közben.

Második terhessegemnel meg nem tudom mennyit változott a súlyom, 4 napja szültem ikreket, de most sokkal kevésbé voltam aktív mint első szülésnél.

2019. ápr. 15. 08:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!