Aki szülés után néhány hónappal akaratán kívül soványabb, mint terhesség előtt volt, hogyan éli meg?
Hát igen. Én is mindig vékony voltam, aztán a férjem mellett kiegyensúlyozott lettem, és elértem azt az alakot és súlyt amit szerettem volna (65 kiló). Aztán jött a terhesség, plussz 15 kiló :-)
A fiam elég sírós baba, engem is rendesen leszív, de én is nagyon örülök, hogy legalább szoptathatok, ez nekem bármit megér!
A kaját én is rendelem, és terhesvitamint is szedek, mégis "égetek"...
Én is soványabb vagyok, mint régen. Régen 60 kiló voltam, akkor néztem ki normálisan. Most 174 cm és 52 kiló, elég csontos a külsőm. Amúgy engem nem zavar, inkább mások bosszantanak állandóan, hogy jézus, hogy nézel ki, negatív értelemben. Nem tudok hízni, képtelen vagyok többet enni.
A szoptatással lement rólam minden zsír. Már nem szoptatok, mégse hízok. Ez van. Majd a következő terhességnél hátha meghízok.
Hasonló cipőben járok én is. Terhesség előtt 57 kg voltam, most meg 50. Iszonyatosan zavar, hogy kilógnak a csontjaim, lóg már rajtam a 2 hónapja vásárolt nadrágom is. Remélem szoptatás után rendeződik a helyzet.
Most 7 hónapos a lányom, még csak kúszik, tehát annyit nem is kell még utána rohangálnom. Mi lesz ha elindul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!