Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen termékek szükségesek...

Milyen termékek szükségesek egy kismamának?

Figyelt kérdés

Várandós családtagomat szeretném meglepni karácsony alkalmából egy kis “túlélő dobozzal”. Nekem nincsen babám, és a családban is nagyon rég volt már pici babás, ezért tőletek szeretnék ebben segítséget kérni, hogy mik azok a termékek amik jól jöhetnek ebben az időszakban.

Ami fontos, hogy csak olyan termékeket szeretnék beletenni, ami a várandósság idején hasznos (lehet vicces is közte, de főleg hasznosakat szeretnék), tehát bébiholmi nem fog belekerülni.

Amikre gondoltam: csoki, papírzsebkendő a hangulatingadozások miatt, B6 vitamin a hányingerre, valamilyen nyugtató tusfürdő pl levendula.

Ti milyen termékeket használtatok pl bőrápoláshoz? Vagy mi az amit semmiképp sem szabad beletenni, mert nem szabad használni? Sajnos tényleg nem vagyok jártas a témában, úgyhogy minden tippet köszönök előre is!

Szép napot mindenkinek!

2019. okt. 15. 14:30
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
A praktikusság híve vagyok én is. Nekem pl. alig volt pólóm terhesség vége felé, azt a pár darabot használtam, amit a Lidle-ben vett a férjem. Valahogy nem fűlt hozzá a fogam, hogy olyan ruhákat vegyek magamnak, amit alig fogok hordani. Csak két nadrágom volt, pár póló, egy szoknya. Itthon meg amibe belefértem. De jobb lett volna, ha több pólóm van, így utólag én azt mondom, nagyonis örültem volna még pár kényelmes kismamapólónak :). Szóval én vennék a helyedben praktikus dolgot is meg ajándékosabbat is. A praktikus dologhoz még: Hunyadi János gyógyvíz, ami szorulásra van. Tudom, kicsit sem karácsonyi, de én is úgy kaptam terhesen, nem is tudtam, ez létezik, és nagy áldás volt, mikor hazatérve a kórházból volt, ami segítse az emésztésem :). De egy szép neszesszer pl., amit be tud vinni a kórházba ...
2019. nov. 2. 18:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!