Milyen termékek szükségesek egy kismamának?
Várandós családtagomat szeretném meglepni karácsony alkalmából egy kis “túlélő dobozzal”. Nekem nincsen babám, és a családban is nagyon rég volt már pici babás, ezért tőletek szeretnék ebben segítséget kérni, hogy mik azok a termékek amik jól jöhetnek ebben az időszakban.
Ami fontos, hogy csak olyan termékeket szeretnék beletenni, ami a várandósság idején hasznos (lehet vicces is közte, de főleg hasznosakat szeretnék), tehát bébiholmi nem fog belekerülni.
Amikre gondoltam: csoki, papírzsebkendő a hangulatingadozások miatt, B6 vitamin a hányingerre, valamilyen nyugtató tusfürdő pl levendula.
Ti milyen termékeket használtatok pl bőrápoláshoz? Vagy mi az amit semmiképp sem szabad beletenni, mert nem szabad használni? Sajnos tényleg nem vagyok jártas a témában, úgyhogy minden tippet köszönök előre is!
Szép napot mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!