Milyen termékek szükségesek egy kismamának?
Várandós családtagomat szeretném meglepni karácsony alkalmából egy kis “túlélő dobozzal”. Nekem nincsen babám, és a családban is nagyon rég volt már pici babás, ezért tőletek szeretnék ebben segítséget kérni, hogy mik azok a termékek amik jól jöhetnek ebben az időszakban.
Ami fontos, hogy csak olyan termékeket szeretnék beletenni, ami a várandósság idején hasznos (lehet vicces is közte, de főleg hasznosakat szeretnék), tehát bébiholmi nem fog belekerülni.
Amikre gondoltam: csoki, papírzsebkendő a hangulatingadozások miatt, B6 vitamin a hányingerre, valamilyen nyugtató tusfürdő pl levendula.
Ti milyen termékeket használtatok pl bőrápoláshoz? Vagy mi az amit semmiképp sem szabad beletenni, mert nem szabad használni? Sajnos tényleg nem vagyok jártas a témában, úgyhogy minden tippet köszönök előre is!
Szép napot mindenkinek!
Kérlek ne veszekedjetek, nem ez volt a kérdésem célja. :) köszönöm mindenkinek a valászát, vannak közte nagyon hasznos tanácsok is, minden válaszban van megszívlelendő.
Nyilván azért szeretnék ilyen ajándékot adni, mert tudom, hogy örülne neki, és örül, hogy most kicsit körülötte forog minden. Tudom, hogy minden ember más, csak azért szögeztem le, hogy a továbbiakban nem szükséges azzal kezdeni a mondandót, hogy ez mekkora szar ötlet, meg ti ennek amúgy nem is örülnétek. Csak ötletet szerettem volna meríteni abból, hogy más kismamák mit használnak, hátha van olyan ami nekem nem jut eszembe és hasznos lehet. Azt nyílván figyelemmel kísérem, hogy miket használ mi válik be neki és úgy fogom összeállítani a csomagot.
Tehát a továbbiakban az olyan kommenteket, hogy ti nem örülnétek egy ilyen csomagnak, mellőzzétek, mert az a kérdésemre nem ad választ. Köszönöm mindenkinek
Köszönöm a további válaszokat is, igen jól ismerem a célszemélyt, nyilván fog kapni mást is karácsonyra nem csak ezt, nyilván ha nem értené az ilyen jellegű gesztust, vagy megsértődne természetesen nem készítenék ilyet. Mi szoktuk egymást ilyen jellegű ajándékokkal “ugratni”, főleg hogy közeli kapcsolatban állunk. Az ember nyilván nem a huszadik szomszéd Pirinek készít ilyen ajándékot akivel egy évbe kétszer fut össze, meg nem is az üknagyanyó testvérének az unokájának a feleségének aki háromszázadik fokon rokon. a kérdésem nem is arra irányult mint már korábban is írtam, hogy ki örülne ilyennek vagy ki nem, hanem ötleteket vagy konkrét termékeket, hogy mi az amit mondjuk megvettetek várandósan és bevált. Nyilván ez nem azt jelenti, hogy nála is beválik majd, de legalább tudnék miből szemezgetni, mivel abszolút nem értek hozzá. Attól, hogy valaki várandós szerintem nem kell elveszíteni a humorérzékét az embernek, főleg akkor ha korábban hasonló, de más témájú ajándéknak örült. És mielőtt kapnám a támadást, hogy akkor minek írtam a kérdést, ismétlem, hogy nem az érdekelt, hogy ki örülne neki vagy nem, hanem termékekre voltam kíváncsi amit kaptam is a stria krém Spa zokni és hasonlók személyében..
Babaholmit nem teszek bele, lehet hülyeség, de majd szülés előtt közvetlenül veszünk ilyesmit addig nem:) a babona az babona 😅
Magnézium, D3 vitamin, omega3, ezek mind a mamának is nagyon hasznosak. Tennék mellé finom testápolót, nem tolakodó illattal, mert a bőrápolás ilyenkor tudjuk, mennyire fontos. Például egy finom testolaj a striák ellen. Ha ismered az ízlését, és azt, hogy milyen illatokat bír most, akkor egy hozzá illő finom testpermet is jöhet. Mégsem szappan-mosakodás hangulata van ...
Én tennék mellé finomságot is, de nem olyat, ami direktben cukorbomba, a terhesség alatt ez amúgy is érzékenyebb terület: tehát tennék bele puha datolyát, fügét, natúr olajos magvakat a pekándiótól a manduláig,sokfélét. Ha belefér neki, egy kis csokoládé persze, nem árthat.
Ezek nem túl személyes, de kedves dolgok szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!