Tud-tok olyna oldalt, ahol a has nővekedéséről vannak képek hétről-hétre a terhesség közben? (pl. ahol oldalról van, esetleg rajzolva vagy ilyesmi. )
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 15:29
1/10 anonim válasza:
Van ilyen! Youtubén van sok ilyen videó:)Csak nem tudom milyen néven találtam..
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
kicsit menj lejjebb a lap alja felé kilehet választani, h hanyadik hét érdekel!!!
előző voltam
5/10 anonim válasza:
Offolok! A kedves kérdező nem a baba növekedéséről szeretne képeket látni, és gondolom a has növekedést sem rajzolva szeretné...!
6/10 anonim válasza:
a baba növekedése együtt jár a has növekedésével... :)
7/10 A kérdező kommentje:
Igen! Pont ilyet szeretnék!
Igazából azért kéne, mert kezdő író vagyok, és éppen a főszereplőm terhes és, hogy be tudjam lőni, hogy mikor mekkora a hasa a történések során..:)
2010. júl. 16. 17:14
8/10 anonim válasza:
A kezdő író figyeljen jobban a helyesírására! :)
9/10 A kérdező kommentje:
Word ellenőrzővel könnyebb..:)
Meg van bétám is..;)
2010. júl. 16. 18:10
10/10 anonim válasza:
szerintem meg ezek a cikkek nagyon jók, remélem tudod majd használni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!