30hetes kismamak hogy erzitek magatokat ebben a melegben? Van gyakori haskemenyedesetek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 14:54
11/11 A kérdező kommentje:
Kedves valaszoloim!
Koszonom, hogy megosztottatok velem problemaitokat.Ma ejjel allitolag kicsit lehul az ido,szelloztessetek Ti is. en biztosan fogok!
Kitartas mindannyiunknak!
Kedves utolso!
Nekem is nagyon hianyik a nyaralas. Eppen ma mondta edesanyam, hogy igazan nem is eltem, mindeg csak tanulas volt es munka.
En mult heten voltam a strandon a ferjemmel es jol esett, bar furodni en sem furodtem, csak tusoltam es napoztam.Mikor ugy ereztem eleg a napbol huvosre bujtam es olvasgattam. Szerencsere nem egek le konnyen, olyan a borom.
Szerintem megprobalhatod Te is, ha meg nem birod a napot, arnyekba mehetsz.
Nekem jot tett egy kis kimozdulas.
Boldog Babavarast mindenkinek !
2010. júl. 17. 22:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!