Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 30hetes kismamak hogy erzitek...

30hetes kismamak hogy erzitek magatokat ebben a melegben? Van gyakori haskemenyedesetek?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 14:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Az elmúlt órában három ilyen "hogy bírjátok a meleget?" kérdés volt.Legyél már egy kicsit kreatív és olvass vissza.Igazán nem nehéz.
2010. júl. 16. 14:59
 2/11 A kérdező kommentje:
en a 30 hetes kismamakat kerdeztem hogy erzik magukat. A meleg csak mellekes!
2010. júl. 16. 15:11
 3/11 anonim ***** válasza:
48%
14:59-es!Te minek írsz ide,ha teljesen haszontalan amit írsz?!Miért kell leszólni a másikat??Na,mindegy...!Kedves Kérdező!Én 31hetes vagyok,de ennyire még sosem utáltam a nyarat:(Hihetetlenül szenvedek!Sajnos elég sokat keményedik a hasam,ezért picit emeltem a magnézium adagomat is!Kitartás Neked!Boldog babavárást!:)
2010. júl. 16. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Azért mert rohadtul unalmasak ugyanazok a kérdések egymás alatt.Mintha nem létezne kereső és nem lehetne beleírni,hogy "30 hetes" ennyi.Máskülönben meg oda írok,ahová akarok.Boldog babavárást neked is!
2010. júl. 16. 16:04
 5/11 A kérdező kommentje:

Kedves14:01-es!Koszonom szepen kedves valaszod es Neked is BOLDOG BABA VARAST!

Ami pedig az elso valaszolot illeti, valoszinu te nem erzed magad rosszul terhesseged idejen, kulonben megertobb lennel!

Kreativ is vagyok annyira , mint Te, csak nem jol erzem magam. Meg egyetemi diplomam is van es PhD fokozatot nemreg szereztem meg!

2010. júl. 16. 17:10
 6/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 29 hetes pocis vagyok.

Hát elég nehezen viselem,az éjszakákat is,mert egyszerűen nincs légmozgás!

Tegnap eleredt a vérem is,szinte éreztem hogy kitágultak az erek.

Én is szedek magnéziumot minden nap,mert szokott keményedni a hasam.Tusolással hűtöm magam.

Majd csak túl leszünk ezen is. :)

Boldog babavárást.

2010. júl. 16. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:

Húú ne is kérdezd...ez a nyár ez a mostani nyár borzalmas.Ennyire meleg szerintem nem volt tavaly.Vagy csak én nem voltam terhes:))) Ráadásul nekem van még három gyermekem akik épp a nyári szünidőt töltik,plusz házimunka,ez-az,babaszoba rendezgetés,vásárlás stb...már nagyon elviselhetetlen.Nálunk ugyan van klíma a lakásban de módjával kapcsoljuk ki-be,éjjel pedíg nem megy a gyerekek miatt és én sem akarok megfázni.Főzni-sütni kell,meleg vízban mosogatni kell gyerekekkel udvaron játszani kell szóval így melegben is ugyan úgy végzem a dolgom,mint bármikor.Nagyon nyomi vagyok,bárhol és bármikor el tudnék aludni.Én is napjában többször tusolok,de semmit nem ér,ahogy kijövök a fürdőből már szakad rólam a víz:(

Nem baj,mindenki tartson ki már nincs sok hátra,a szülőszobában kellemes hűvös van:))

Üdv 30 hetes km.

2010. júl. 16. 19:22
 8/11 anonim ***** válasza:

19:22-es vagyok:

igen sűrűn keményedek,ilyenkor MagneB6 és oldalt fekvés segít.

2010. júl. 16. 19:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Elég jól eddig, de a tegnap már szörnyű volt. Ráadásul ma reggelre nem is hült ki a ház csak két fokkal lett hűssebb az éjszaka hatására, nem is tudtam aludni valami sokat. Hála Isten a 20 hós lánykám alszik még most is, és az elmúlt két éjjelt végre végigaludta. Jönnek a maradék hiányzó fogai is, tiszta nyűgi néha szegény. Őt is el kell látni ugye, főzni egy élmény ilyen időben, és vasalni is kéne még!! :-) Azt hiszem azt elnapolom, megvár.

Szóval nagyon rossz, sokszor kérdezik az utcán (falun lakom, mindenki ismer mindenkit) hogy hogy bírom, de hát szerintem ezt mindenki nehezen viseli, ha nem lennék terhes akkor is nagyon melegem lenne, bár....Nem egyszerű cipelni a pocakot. Tegnapelőtt megkérdezték hogy mindenórás vagyok e? Hát igen, mondtam a lányomat így mentem szülni, de még csak holnap töltöm a 32 hetet, ikreket várok. A meleg nélkül is elég nehezen tudom elképzelni, hogy hogyan fogom cipelni a pocim még az elkövetkező hetekben, remélem kicsit alábbhagy ez a forróság.

2010. júl. 17. 07:13
 10/11 anonim ***** válasza:
Én is 30 hetes vagyok.Hát, én rosszul viselem.Nem terhesen is utáltam a hőséget.Csak akkor megyek valahová, ha nagyon fontos.De a lakásban is 29 fok van, úgyhogy megy a ventillátor éjjel-nappal.A lábam fájdogál szinte egész nap, de szerencsére nincs bedagadva.Viszont a gyűrűimet elfelejtettem levenni, és most már nem is fogom.Nem lehet lehúzni őket, rá vannak gyógyulva az ujjamra.Nekem a nyaralás és a strand hiányzik.Nagyon boldog vagyok, mert tavaly még nem volt a hasamban a kislányunk.De rosszul viselem , hogy nem megyünk sehová.A férjem egész nyáron dolgozik, hogy szeptemberben (amikor szülök) ki tudjon venni egy hónap szabit.A strandra nem merek kimenni, mert tuti napszúrást kapnék vagy leégnék.De leginkább a fertőzésektől félek.Terhesen alapból le van gyengülve az immunrendszer, hogy ne kezelje a babát idegen anyagként.Látszik!Tegnapelőtt ittam hideg ásványvizet, és a torkomat már érzem.Alig bírok nyelni.Hát ez van, szenvedek.Ráadásul nézem az iwiwes ismerősök képeit, hogy hol járnak.Egyiptom, Tenerife,Korfu...nekem meg csorog a nyálam.
2010. júl. 17. 08:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!