Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha a 12. hetes UH n minden...

Ha a 12. hetes UH n minden érték jó, Ti bevállalnátok a lepénymintavételt azért, mert 41 vagyok?

Figyelt kérdés
2019. okt. 12. 13:46
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Én a kombi tesztre mentem el, és mivel az alacsony kockázatot mutatott, plusz egy nagyon elismert helyen egy nagyon elismert ember csinálta az uh-t is, en megnyugodtam. Nem mentem mintavételre.
2019. okt. 12. 20:48
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Èn is pont 41 èves voltam, pár nappal a 42. szülinapom elôtt született meg a kislànyom.

A 12. uh-n ès s vèrvètelen is minden èrtèk rendben volt. Nem csinàltattam sem amniot, sem lepènymintavètelt a korom miatt.

Viszont a Nifty tesztet igen! Ez nekem nagy megnyugvást jelentett.

2019. okt. 12. 21:07
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Én sem hiszem, hogy ilyen körülményekkel (jó ertekek, de 41 év) bevállalnám.
2019. okt. 12. 21:19
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én kombinált ra voltam közepes kockázat jött ki 1/390 hez de az uh minden érték rendbe volt ! Így nem mentem tovább . Mivel 41 éves vagyok voltam magzatisziv ultrahangon minden tökéletes teljesen egezseges a kislányom
2019. okt. 12. 22:22
 15/20 anonim ***** válasza:
30%
Én bevállaltam és egyáltalán nem bántam meg,újra megtenném. Engem teljesen megnyugtatott és semmilyen negatív tapasztalatom nem volt a beavatkozás után,betartottam mindent amit javasoltak.
2019. okt. 12. 22:46
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Én azért biztos nem vállalnám be, mert te 41 vagy😀

Komolyan pedig, ha valaha lesz gyermekem, akkor már biztos, hogy "kockázatos" korban leszek, mert már most se vagyok fiatal. Azt viszont már rég eldöntöttem, hogy biztosan csinalhatnek valamilyen kockázatmentes tesztet. Pl. Nifty/Prena meg nem tudom melyiket, és kizárólag akkor csinalhatnek kockázatost, ha az említettek indokolnák. Egyéb esetben biztosan nem. Tehát ha jók az értékeid, mégse vagy nyugodt, akkor neked is ezeket tanácsolom.

2019. okt. 12. 23:03
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én 37 éves vagyok,és 6 hónapos terhes.A dokim azt mondta egészséges minden rendben,de azért elkuldött genetikai tanácsadásra.Nyilván nem válatam be a magzatvíz vételt.Viszont javasolták,hogy menjunk el szív uh.-ra.Hála Istennek minden rendben volt vele!
2019. okt. 13. 03:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
37 évesen egyből Prena tesztet csináltattam (12. hét előtt lett eredmény még ultrahang előtt), engem megnyugtatott. Invazív beavatkozást nem vállalnék a kockázat miatt.
2019. okt. 13. 08:28
 19/20 anonim ***** válasza:
27%
17-es vagyok.Amugy senki nem veszi észre hogy ez is,mint minden más a pánzről szol.Egészséges a baba,de csináltass 200 ezerért prena tesztet.Tök jó,hogy ebben az országban mindenki sír,de mindenki tele vsn pénzzel.
2019. okt. 13. 09:03
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy prenat viszont tuti csinaltatnek!
2019. okt. 13. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!