Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi ez az ACM érték, amit a...

Mi ez az ACM érték, amit a dokim elég sokáig és komoly arccal nézegetett?

Figyelt kérdés

Ctg után nézett rám, a szívfrekvencia az alsó határt közelítette, 110 körül volt, de mozgásokkor szépen emelkedett. Azt mondta azért megér egy kontrollt a klinikán holnap, biztos ami biztos.

Körbe méregette. Megnézte az áramlását, a Flow értéke 1,8, ekkor még nem aggódtam, eddig 3x 1,9 volt, nem tűnt nagy változásnak. Aztán baromira nézegetett valamit, amit pont úgy talált el a géppel, hogy fájt is. Aztán bediktálta, hogy ACM 5,3 és kb. az volt az arcán, hogy nem akar frászba hozni, majd megteszik helyette a klinikán holnap... Persze lehet csak pára, mert ha nagy baj lenne, a dokim ilyenekkel soha nem szarakodott, küldött SOS befelé. Valaki tudja mi ez az érték és meddig jó?

Hátha mefnyogodnék! Vagy megtudnám mi nem stimmel.

2019. aug. 22. 11:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Egyelőre ennyit találtam, nézem mennyinek kellene lennie

2019. aug. 22. 12:00
 2/24 anonim ***** válasza:
0%
Az ACM a haskorfogat, lehet vékonyabb kicsit a babad.Ezert nézte a keringést is gondolom.A kérdés eddig mekkora volt ez az értéke a babadnak
2019. aug. 22. 12:03
 3/24 A kérdező kommentje:

Hát nem tudom miért a kis fejénél nézelödött akkor 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ egész lenn a méhszáj magasságában matatott. Fogalmam sincs mennyi volt eddig, előző alkalommal nem nézte, a 20 hetes ez képest meg nyilván több 🤷🏻‍♀️

Lehet csak ficergett, és nehezen mérte le, azért koncentrált olyan komoly arccal. Lehet csak rémeket láttam. Én nem érzem, hogy bármi baj lenne. A Ctg-n sem aggódtam, mert nagy unalmamban piszkos fantáziáim voltak, amik ugye okozhatnak összehúzódását, ami miatt azalatt csökkenhet a pulzusszám... De hát ezt nem vallhattam be 😅😅 Majd holnap rejtvényt fejtek, vagy valami... Ha akkor sem stimmel valami, akkor hajaj... De akkor addig lenyugszok.

2019. aug. 22. 12:12
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
AC a haskörfogat, az ACM az az áramlás,és az 5,3-as érték elég magas!Remélem minden renben lesz!
2019. aug. 22. 12:14
 5/24 A kérdező kommentje:

Szóval mégsem nyugodhatok meg. :(

Nem konkrétan "ACM", hanem csak vmi hasonló rövidítéshez, ami szintén áramlás találtam azt, hogy 1 körül jó. De ez nem 1,5 vagy 2,hanem több mint 5! 🤨 Ahhoz viszont nem vágott eléggé aggódó fejet... Vagyis mégiscsak áthárítja a felelősséget a klinikára... Szuper.

2019. aug. 22. 12:25
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Doppler ACM a neve és a magzat agyának vérámlás sebességét nézik vele.Ha ez van a papírodon,sajnos az érték nagyon magas!Kitartás,remélem csak félreértettél valamit.
2019. aug. 22. 12:35
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg nem néztem normálisan a rövidítést.Ne haragudj kérdező!
2019. aug. 22. 12:39
 8/24 A kérdező kommentje:
Szerintem nem értettem félre, mert nagyon lenn, kb. a kis buksijánál mért nagyon a doki valamit. Az érték 5,3! Ami mint kiderült, ezek szerint kifejezetten rossz. Szóval csak azt remélhetem, hogy ő mért valamit nagyon rosszul! 3Úgy tűnt maga sem hisz a szemének. Nagyon elmélyült arcot vágott. Mindegy, holnap minden kiderül! 37 hetes, lehet magamnál tartom min. a hálóingem, mert ha holnap sem stimm vmi, akkor indítás vagy császár vagy benn fogás is lehet belőle ezek szerint... Nem örülök :(
2019. aug. 22. 14:51
 9/24 A kérdező kommentje:

Asszem kezdek paramami lenni, de fura is volt, hogy 2 napja elvágták a lábdagadásom, a derékfájásom, 2 éjjel nem tudtam aludni, mert nem voltam álmos... Mást nem aggasztana nyilván, ha hirtelen gyanúsan jól van, de ez fura. Szerintem igazából 2 napja beékelődött a kis buksija, "lejjebb ment", holott eddig befordulni sem akart. Hallottam már olyat, hogy valaki hirtelen "" jobban lett"", mielőtt beindult volna a szülés. Olyan is van, aki pont fordítva, egyre nyűgösebb, fáj a szeméremcsontja, a dereka, refluxos, fullad... Nem is tudom mit gondoljak!

Minden esetre ha oda készülődött, ez az érték akkor sem valami fényes. Kíváncsi vagyok mit mondanak holnap... Szorítsatok!

2019. aug. 22. 15:17
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha valóban ACM értéket nézett az orvos,és valóban 5,3 volt az értéke,az sajnos nem a közeledő szülés miatt volt!Na,majd holnap kiderül,figyelj oda nagyon,hogy mit mond az orvos és ne félj kérdezni tőle,ha nem értesz valamit!Kitartás,írd meg,hogy mi volt!
2019. aug. 22. 15:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!