Mi ez az ACM érték, amit a dokim elég sokáig és komoly arccal nézegetett?
Ctg után nézett rám, a szívfrekvencia az alsó határt közelítette, 110 körül volt, de mozgásokkor szépen emelkedett. Azt mondta azért megér egy kontrollt a klinikán holnap, biztos ami biztos.
Körbe méregette. Megnézte az áramlását, a Flow értéke 1,8, ekkor még nem aggódtam, eddig 3x 1,9 volt, nem tűnt nagy változásnak. Aztán baromira nézegetett valamit, amit pont úgy talált el a géppel, hogy fájt is. Aztán bediktálta, hogy ACM 5,3 és kb. az volt az arcán, hogy nem akar frászba hozni, majd megteszik helyette a klinikán holnap... Persze lehet csak pára, mert ha nagy baj lenne, a dokim ilyenekkel soha nem szarakodott, küldött SOS befelé. Valaki tudja mi ez az érték és meddig jó?
Hátha mefnyogodnék! Vagy megtudnám mi nem stimmel.
Nem értettem félre semmit, rajta van a papíromon. Visszekerestem, eddig soha nem mérte, ezért nem tudhattam mi az. Csak azért lettem rá kíváncsi, mert sokáig és komoly arccal vizsgálta, közvetlenül a Flow érték mérése után, és mert a viszonylag alacsony pulzusa miatt, ami egész eddig tökéletes volt, kért egy kontroll Ctg időpontot holnapra a klinikára.
Igen, az előző írta, hogy az agyi keringés, amit összerakhattam volna abból is, hogy előtte is a keringéssel kapcsolatos vizsgálat volt, és hogy lenn vizsgálódott a kis buksijánál.
De ha valami nem stimm odabenn, néha a női szervezet közbeavatkozás nélkül is úgy dönt, hogy jobb neki kint... Annyi a biztos, hogy magamtól csak annyit tapasztaltam az elmúlt 2 nap, mintha bevettem volna egy koffein-ginzeng-C-vitamin kombót 🤨 Meg hogy lefelé lökdöste magát, aminek örültem, mert eddig befordulni sem akart, keresztbe így, úgy, faros, minden volt már... De az ilyet nem is érezheti az ember, erre van a vizsgálat. Remélem időben észlelték, vagy félre nézték, bármi is a baj, eddig az összes vizsgálat rendben volt elejétől a múlt hétig.
Holnap ne hálóinggel, hanem valaki vigyen, vagy legyen készenlétben, és a pakkoddal menjen
( én a 35. Héttől pakk nèlkül sehova nem mentem, fôleg nem vizsgálatra ( bár 50km volt a kórház)41+1szültem
Kitartás!
Holnap várjuk a jrelentkezésedet
Üdv
1.
Én még a héten akartam összerakni... Tudom, nem siettem el. De ami megvan viszem, anyukám meg ha gáz van, egy napon belül behozza a többi dolgot ami kell.
Igyekszem jelentkezni, mihelyt mondanak valamit.
Ha valaki nem ért vmihez, minek okoskodik?
Az ACM egy ér az agyban. Ugyanúgy lehet nézni benne áramlási értékeket, mint a köldökzsinórban. És ha az S\D érték volt ennyi, akkor az egyáltalán nem tűnik rossznak, ugyanis annál pont az alacsony értékek nem jók. De függ a terhességi kortól is.
37.hét, és a papír nem írja melyik érték, csak hogy ACM 🤷🏻♀️
Na majd a klinikán hátha többet mondanak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!