Ez milyen NST érték lett?
2019. szept. 12. 12:26
1/7 anonim válasza:
Ebböl annyi látszik, hogy ahol a kilengések vannak ott mozgott a baba.
2/7 A kérdező kommentje:
Úgy értem nem magas/rossz az érték?
2019. szept. 12. 12:32
3/7 anonim válasza:
Ha rossz lenne, bentfogtak volna...
4/7 anonim válasza:
Rendben vagytok, ha gond lett volna bent tartották volna. Szépen mozgott a baba kiugrásoknál.Első gyekőcnél 3-szor,második gyekőcnél 2-szer voltam NST-n, soha nem mondták, hogy gond lenne, nem is volt. A baba mozgását, jóslófájásokat tudják figyelni. Már a finish én vagytok, könnyű szülést.
5/7 anonim válasza:
Azt mondták, hogy egy hét múlva menj vissza? Mert a terminusig mindenkit hetente hívnak vissza. És ha baj lett volna, nem engedtek volna el. Pl nalam volt olyan, hogy a babànak magas volt a vernyomasa és ismételgetni kellett. Ott voltam vagy 1 órát. Aztán 40+3-nal meg nekem volt nst-nel magas es nem engedtek már haza.
6/7 anonim válasza:
nekem védőnő azt mondta 120-160 közötti érték a jó, de nekem lement néha 110-re, nem szóltak semmit
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Minden rendben volt, rá 15 nappal született meg a kislányom! 😊
2020. okt. 9. 07:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!