Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet teherbeestem 1-2napja,...

Lehet teherbeestem 1-2napja, es fogászati CT vizsgálatot kellene csinaljak egy fogrol, ártalmas lehet? A tobbi lent

Figyelt kérdés

A rontgen azt mutatja minden rendbe de szokott fájni es gyokerkezelve van.

Mindenkepp Ct vizsgalatot kellene csinaljak a fogamrol , mit tegyek?

Valaki mêg járt igy?

Lehet bajom tõle ha csak most termékenyűlt meg a petesejt.

Persze nem biztos hogy terhes vagyok de lehet hogy igen..

2019. okt. 11. 21:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
70%

Azért egyetlen butacska keedestol ne ti mondjátok már meg hogy mikor legyen gyereke,🤦🏻‍♀️🤣

Nem is ismeritek... Én sem ismerem, ezt az egyetlen egy kérdést ismerjük tőle.

Röhejes

2019. okt. 11. 23:42
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem butacska kerdes. Elovigyazatos vagyok es tudom mit akarok.

Akarok babat ha lehet mar most de akarom ugyanakkor azt is hogy ne fajjon 1-2fogam amit mar honapok ota kezelnek.

Mivel a fajdalom még mindig fennáll , habar gyokertomve van, ezert kellene Ct hogy megtudajak a pontos okát.

Nem tudok varni igazibol se a babaval, se a fogammal hogy rendbe legyen. (ez a sokadik es az egyik legjobb fogorvos)

Remelem igy erthetõbb.

2019. okt. 11. 23:58
 13/19 anonim ***** válasza:
88%
Ha nem lettel most terhes,varj a babaval amig a fogad ki nem kezelik,mert a gyulladas vetelest okozhat elso masodik trimeszterben..en utana kezdenek csak neki. Addig nem.
2019. okt. 12. 07:14
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 12 hetes terhesen csináltak ct-t, mert agyvérzés gyanúja állt fenn. Nem volt kérdés, hogy megcsináltatom-e a ct-t, nyílván én vagyok a fontosabb, mint egy 12 hetes terhesség, mivel nélkülem a baba se marad életben.

Te pedig még egy "lehet, hogy terhes vagyok" terhességnél parázol... Komolyan mondom, hogy úristen...

Egyébként egészséges 2 éves lányom van, de ha elment volna, vagy el kellett volna vetetni, se érdekelt volna, mert terhes még 1000x lehetek, kivéve ha tényleg agyvérzést kapok, és meghalok...

Az meg nem úgy működik, hogy én most akarok terhes lenni, és már terhes is vagyok. Ha teljesen egészségesek vagytok mindketten akkor is lehet, hogy fél évig nem esel teherbe.

Próbálkozzatok, csináltad meg a ct-t, és majd ha terhes lettél, és a 12. Heti genetikai uh eltérést mutat, akkor kezdj el agyalni azon, hogy mi legyen, ne pedig egy még csak gondolatban lévő terhességnél, ismétlem, úristen...

2019. okt. 15. 09:46
 15/19 A kérdező kommentje:

Ertelek. de az elso 3honap az ami veszelyes azt mondjak.

A 12dik hét az pont 3honap utan van .

Egyebkent ne legyen uh elteres , de ha megis lenne , nem vetetném el mert a fogantatas pillanatatol kezdve szamomra ö az en gyermekem aki már él csak a méhemben.

Koszonom szepen a valaszt

2019. okt. 15. 11:50
 16/19 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem irni utolso hogy nálad pl. eggyertelmu volt hogy kell ct, es orulok hogy te es a lanyod is jobban vagytok..
2019. okt. 15. 11:51
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Még nem volt meg a 12. Heti genetikai uh mikor sor került a ct-re. Szóval bőven elvetélhettem volna, vagy károsodhatott volna a magzat. Utóbbinál szó nélkül elvetettem volna, ugyanis épp elég beteg gyerek van a világon, ha tehetek ellene, nem fogok még egy beteg gyereket a világra hozni, hogy a családom is, és a gyerek is szenvedjen. Hogy segélyből, a facebookon kéregetve fizessem ki a milliós kezelésének költségét, és ha meghalok ne legyen ki gondoskodik róla, bedugják egy elfekvőbe.

Nálad is egyértelmű, hogy kell a CT, ugyanis egy gyulladt fog, vagy bármilyen góc ugyanolyan veszélyes, csak lassabban öl meg téged is meg a gyereket is, mint egy agyvérzés.

2019. okt. 15. 12:17
 18/19 anonim ***** válasza:
60%
Az ottani szakorvost kerdezd meg kérlek!
2019. okt. 15. 20:50
 19/19 anonim ***** válasza:
0%
A kérdés pedig kicsit sem butacska!
2019. okt. 15. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!