Lehet teherbeestem 1-2napja, es fogászati CT vizsgálatot kellene csinaljak egy fogrol, ártalmas lehet? A tobbi lent
A rontgen azt mutatja minden rendbe de szokott fájni es gyokerkezelve van.
Mindenkepp Ct vizsgalatot kellene csinaljak a fogamrol , mit tegyek?
Valaki mêg járt igy?
Lehet bajom tõle ha csak most termékenyűlt meg a petesejt.
Persze nem biztos hogy terhes vagyok de lehet hogy igen..
Kell Ct vizsgalatot csinaljak 2-3heten beul.
Babat is szeretnek nagyon ebbe a honapba , surgos mert a fonokom csak 2-4orara akar bejelenteni 8helyett es amugyis mar regota akarunk babat csak a fogkezelesek mar honapok ota tartanak.
Ezert valaszt varok, ami surgos is, mert ebbe a honapba szeretnek teherbe esni de a Ct vizsgalatra is szukseg lesz, sot jovoheten rontgen is lesz.
Remelem ertitek, segitsetek . koszi
Amugy már maga a röntgen is káros a babára
Alá is kell írni hogy nem vagy terhes, vagy ha mégis.. Akkeo vallod a felelősséget.
Én is foggal mentem volna röntgenre de még nem tudtam hogy terhes vagyok.
Mondtam hogy van rá esély és kiakadt a radiológus (vagy ki csinálja ezt) hogy ő akkor nem csinálja meg.
És még szerencse, mert 4 hetes terhes voltam.
Az elso 4-5 hetben a mindent vagy semmit elv ervenyesul, szoval barmi eri a babat, sugarzas, antibiotikum, alkohol...vagy "elvetelsz" meg mielott kiderult volna hogy terhes vagy, vagy semmi baja sem lesz tole.
Terhesseget meg minimum akkortol szamolj, amikor mar kimaradt a menzeszed.
Egyebkent a beleegyezesed nelkul nem csinalnak CT-t. A hasadra, medencedre meg tehetnek vedokopenyt, hogy ne erjen ott a sugarzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!